fbq
Uutiset
16.08.2018 12:12
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
cheek
Cheek järkkäsi jälleen perinteiset grillibileet – miten monta julkkista bongaat kuvasta?!
Uutiset
16.08.2018 12:12
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Suomen suosituin rap-artisti Jare Tiihonen, eli Cheek lopettaa uransa ensi viikolla. Miehen yli kymmenenvuotinen ura huipentuu kahteen Valot sammuu -konserttiin, jotka järjestetään Cheekin kotikaupungissa Lahdessa.

Lue lisää: Karaokeväki hieraisi silmiään: Cheekillä, Elastisella ja VilleGallella räyhäkkäät bileet Kimi Räikkösen baarissa!

 

Perinteiset. #kunnonjengingrillibileet

Henkilön Jare Henrik Tiihonen (@cheekofficial) jakama julkaisu

Ennen viimeisiä keikkojaan Cheek järjesti ystävilleen jo perinteeksi muodostuneet grillibileet. Eilen keskiviikkona (15.8.) Cheekin hulppeaan kattohuoneistoon kerääntyi liuta miehiä nauttimaan niin ruoasta, juomasta kuin hyvästä seurasta. 

Instagramissa julkaistun ryhmäkuvan perusteella meiningeissä oli mukana liuta suomalaisen räppiskenen kuumia nimiä. Silkkaa iloa huokuvasta valokuvasta voi bongata muun muassa Elastisen, Uniikin, Spektin ja Brädin. On juhlavieraina ollut myös radiojuontaja ja kolumnisti Teemu PastoriPotapoff, Arman Alizad, Jere Tiihonen sekä dj-Luoma

Sosiaalisessa mediassa julkaistujen valokuvien ja vieoiden perusteella juhlapoppoosiirtyi Cheekin luota jatkamaan iltaa vielä Skohan-yökerhossa, jossa Cheek on osakkaana.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »