Cheek ja Elastinen paljastavat: Yksi murheenkryyni toistui Profeetat-kiertueella!

Uutiset | 23.09.2017 14:25

Profeetat eli Cheek ja Elastinen esiintyivät Kummien järjestämässä Elämä lapselle -hyväntekeväisyyskonsertissa. Konsertin avulla tuetaan Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa sekä lastentautien tutkimustyötä.

- Hyvän asian puolesta olemme täällä. Tämä on meidän viimeinen esiintyminen. Emme enää myy keikkoja Profeetat-nimellä, mutta varmasti meitä nähdään toistemme keikoilla. Meillä on yksi biisi odottamassa, ja päästämme sen maailmaan viikon päästä, he kertoivat.

Elastinen yksin keikoille

Elastinen palaa yksin keikkalavoille lokakuun lopussa, mutta sitä ennen räppäri työstää uutta musiikkia studiossa.

- Odotan Vain elämää -jälkeisten vuosien jälkeen, että pääsen takaisin keikkailuarkeen ja klubeille esiintymään. Olen saanut halleista hetkeksi mittani täyteen. Nyt palaan juurilleni, joka on vapauttavaa, Elastinen myöntää.

Cheek myötäilee kollegansa puhetta.

- Olen tehnyt vuoden 2014 jälkeen suunnilleen 45 keikkaa, kun sitä ennen tein 160 keikkaa vuodessa. Ymmärrän, mitä Kimmo sanoo. Nyt kun olen tehnyt harvemmin keikkaa, se ei ole samanlaista kuin joskus ennen.

Kabuki aiheutti ongelmia

Profeetat kiersivät jäähalleja ja festareita, joten kommelluksilta kaksikko ei välttynyt.

- Meillä oli palaveri ennen keikkoja ja puhuimme siitä, jos kabuki eli etukangas ei putoakaan, Elastinen aloittaa.

- Sanoin, että tämä on ihan turha keskustelu, koska kenellekään ei ole käynyt niin. Aina kangas on pudonnut, Cheek jatkaa.

Kuinka ollakaan, heti ensimmäisellä keikalla tapahtui se, jota räppärit eivät osanneet odottaa.

- Biisi alkaa ja me räppäämme, eikä verho putoa alas. Viimeisellä keikalla kangas tippui liian nopeasti. Loppujen lopuksi kangas oli murheenkryyni, Elastinen nauraa.

 

Tikkurila! Kesämiehet on valmiina, kohta mennään! #profeetat #cheek #teeth #tikkurilafestivaali

A post shared by Elastinen ??? (@elastinen) on

Cheekille aiheutti puuttunut hammas jännitystä heinäkuussa Tikkurila-festivaaleilla. Hän sai sen tilalle väliaikaisen tekohampaan – jota hän käyttää edelleen.

- Oli vaikeaa räpätä, ja se meinasi tipahtaa pari kertaa pois. Blockfesteillä tajusin liimata hampaan kiinni. Pikkuhiljaa saan sen kuntoon, mutta täytyy antaa juuren parantua rauhassa.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!