fbq
Uutiset
27.08.2018 11:04
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto
Cheek myöntää valehdelleensa.
Cheek avoimena parisuhdejuoruista – Vain elämää muutti kaiken: Myönnän valehdelleeni, että olin siskon kanssa!
Uutiset
27.08.2018 11:04
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Pasi Murto

Lauantaina Lahden mäkimontussa järjestetyssä Valot sammuu -konsertissa uransa päättänyt Cheek tiesi jo ennen Vain elämää -ohjelmaan osallistumista, että hänen elämänsä muuttuisi sen myötä. Niinhän se muuttui, ja nykyisin Cheekin jokaista tekemistä puidaan lehdissä ja netissä.

Lue myös: Televisio nosti Cheekin koko kansan tietoisuuteen – ”Vain elämää on täydellinen ohjelma hip hop -artistille!”

– Sitä ennen en ollut sen polttavammin suurennuslasin alla, kuten jotkut artistit. Aiemmin media ei ollut tajunnut räpin suosiota, ja arvaa, paljonko se turhautti! Toisaalta olin onnellinen, kun jokaisesta väärästä askeleestani ei raportoitaisi.

Lue myös: ”Rahat eivät lopu!” Uransa päättävä Cheek loi itsestään miljoonabrändin – tienaa jatkossa jättisummia sijoituksilla!

Cheek kertoo ainoan kysymyksen Vain elämää -ohjelmaan lähdössä olleen, haluaako hän menettää yksityisyyttään vielä isommin.

– Mietin, olenko valmis ottamaan sen askeleen. Muistan, että aina välillä soitit, kun minut oli nähty esimerkiksi Lahden satamassa jonkun tummahiuksisen tytön kanssa, Cheek kertoo reportterille.

– Myönnän valehdelleeni, että olin siskon kanssa. Niin tein aina, ja elämäni pysyi poissa otsikoista, eikä julkisuus rajoittanut elämää niin pahasti. Vain elämää muutti sen, Cheek pudistelee päätään.

Katso Cheekin kommentit parisuhdejuoruista sekä muista kohuista alla olevalta videolta!

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »