Brittilaulaja Lily Allen Suomessa - katso Seiskan paparazzikuvat!

Uutiset | 07.07.2014 14:53

Poptähti Lily Allen, 29, oli Ruisrockin lauantain (5.7.) pääesiintyjä. Viimeksi tähti esiintyi Suomessa vuonna 2009 Flow -festivaaleilla, mutta Lilyn vointi ei tuolloin ollut paras mahdollinen. Tähti ottikin välispiikissään edellisen Suomen-vierailunsa esille.

- Viimeksi kun olin täällä, minulla oli kovat selkäkivut. Nyt olen kuitenkin kunnossa, Lily vakuutti pirteänä.

Laulaja saapui Suomeen jo perjantaina majoittuen helsinkiläiseen Radisson Blu Plaza -hotelliin.

 

 

Lily julkaisi Instagramissa kuvan hotellinsa edustalta. Hoikkavartinen laulaja esiintyi kannabiskuvioisessa bikiniyläosassa.

Myös hänen taustatanssijansa olivat pukeutuneet samanlaiseen asuun. Seiskan paparazzi bongasi heidät helsinkiläishotellin edustalta.

 

 

Keikan edetessä Lilyn vaatteet vähenivät, sillä hän saapui lavalle hupulliseen takkiin sonnustautuneena. Illan aikana takin lisäksi kyytiä saivat laulajan mustat korkokengät, sillä aikansa ne jalassa esiinnyttyään tähti potkaisi popot jalastaan ja hyppeli lavalla varpasillaan.

 

Lentäviä luureja ja tupakkaa

Lily esiintyi keskiyöllä kahdentoista jälkeen, ja oli näin ollen lauantain viimeinen esiintyjä. Ruisrockin päälavalla esiintynyt poptähti oli selvästi itsekin hämmästynyt väenpaljoudesta keikallaan, ja otti asian useampaan kertaan esille. Lily myös ylisti suomalaisyleisöä parhaaksi mahdolliseksi. Tosin eräs nuori neito yleisöstä sai moitteita heitettyään lavalle älypuhelimensa.

- Joku juuri heitti puhelimen lavalle?! Kuka v***u heittää puhelimen lavalle? Lily ihmetteli luuri kädessään.

Eräs vaalea neito yleisön eturivistä myönsi puhelimen olevan hänen.

- Miksi heitit puhelimen tänne? Kuinka äitisi nyt tietää, missä olet? Lily hämmästeli ja antoi puhelimen järjestyksenvalvojalle, joka palautti sen alkuperäiselle omistajalleen.

Lilymäiseen tapaan laulaja poltti erään kappaleensa aikana myös savukkeen.

 

 

Esiintymisensä jälkeen Lily saapui Turusta suoraan takaisin Helsingin-hotelliinsa. Turvamies saatteli collegehousuihin ja rennompiin kenkiin vaihtaneen Lilyn Helsingin keskustassa sijaitsevaan hotelliin kello 3:30 aikoihin.

 

 

Ruissalossa Lilyn yllä nähtiin punainen, sääreen ulottuva hame, mutta parin tunnin ajomatkalle Lily oli kuitenkin vaihtanut collegehousut. Maailmantähti suojasi kasvojaan, ja kipitti suoraan hotellin ovesta sisään. Sen verran lauantain helteinen sää helli ilmeisesti myös Lilyä, että tähden yllä oli edelleen vain bikinien yläosa ilman paitaa.

 

Kotimatka tavisten kanssa

Sunnuntaina (6.7.) Lily julkaisi Instagramissa fanejaan ihmetyttäneen kuvan. Lilyn paluumatka takaisin Lontooseen sujui nimittäin aivan tavallisessa lentokoneessa, ja turistiluokassa. Useat fanit ihmettelivätkin, eikö tähti matkusta yksityiskoneella.

- Kaksi lentokonetta tänään ja vielä yksi jäljellä, Lily oli kirjoittanut kuvan yhteyteen.

 

 

Seuraavan kerran Lily esiintyy Etelä-Ranskassa keskiviikkona (9.7). Tähti kiertää markkinoimassa toukokuussa ilmestynyttä Sheezus -levyään.

Taannoin Lily kohahdutti ilmoittaessaan lähtevänsä kiertueelle kohulaulaja Miley Cyrusin kanssa Yhdysvaltoihin.

 

 

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!