Blogi: Tunnettu miesnäyttelijä vokotteli suorasukaisesti Lola Odusogaa Hollywoodissa - "Täysin epätodellinen tilanne!"

Uutiset | 08.04.2019 12:37

Vuoden 1996 Miss Suomi Lola Odusoga kertoo Avun blogissaan lomamatkastaan Yhdysvalloissa, missä kiersi länsirannikkoa roadtripin hengessä.

Lola ajeli roadtripinsä aikana Nevadassa ja Kaliforniassa, ja tapasi matkansa aikana myös toisen suomalaismissin Pia Lambergin, jonka kanssa hän tutustui vuonna 2017 kuvatussa Kaunis elämä -sarjassa.

Viettäessään aikaa Pian kanssa Hollywoodissa Lolalle kävi erikoinen tapahtuma erään tunnetun miesnäyttelijän kanssa. Lola kertoo blogissa, että hän tunnisti kyseisen näyttelijän eräässä kahvilassa, jonne Lola ja Pia olivat menneet sateensuojaan.

- Minä ehdin rekisteröidä tutut kasvot, Pia ei, Lola kirjoittaa, mutta ei paljasta tarkemmin miehen henkilöllisyyttä.

Lue lisää: Rakkaansa piilottanut Selviytyjät-tähti Lola Odusoga asuu Aurajoen varrella – kuva ex-missin kotitalosta!

Täysin yllättäen mies alkoi ottaa suorasukaista kontaktia suomalaiskaunottariin.

- Muuta ei sitten ehdittykään, ei edes kissaa sanoa, kun kyseinen herra oli jo pitelemässä minua kädestä kiinni, lepertelemässä kohteliaisuuksia ja tyrkyttämässä puhelinnumeroa lounaskutsun kera. Siis niinkun mitäh? Emme me tehneet nyt kyllä itse pienintä elettäkään. Me olimme vain paikalla, ja se ilmeisesti riitti.

"Pommitus jatkui illalla"

Lola ihmettelee blogissa miehen sinnikkyyttä päästä treffeille Lolan kanssa.

- Erittäin erikoinen lähestyminen ja keskustelutuokio. Tämä oli juuri sellainen josta totesin Piallekin, että kukaan ei taas uskoisi jos kertoisin näin käyneen, mutta onneksi olit tilanteessa mukana. Nyt olisi taas todistaja tällekin tapahtumalle, Lola kirjoittaa.

Katso myös: Jösses, nyt tihkuu seksi! Lola Odusoga, 41, poseeraa uhkeana bleiserissä ja rintaliiveissä yrittäjyyden päivän kunniaksi, ex-missin kauneudella ei ole rajaa - kuvat!

Yhteydenotot jatkuivat vielä kahvilatapaamisen jälkeenkin.

- Herran lounaskutsulla pommitus jatkui vielä illalla somekanavia pitkin, mutta mun matka jatkuisi jo pian kohti ihan toista osavaltiota ja Suomea, Pian kotipaikan jätimme taktisesti mainitsematta. Täysin epätodellinen tilanne, mutta voidaan kai sanoa että niin Hollywoodia.

Lolan rakas on huoltoasentaja

Näyttelijän pommitus oli turhaa, sillä Lola on tiettävästi yhä varattu nainen. Lola on seurustellut jo hyvän aikaa kuusi vuotta nuoremman, kodinkonealan huoltoasentajana työskentelevän komistuksen kanssa.

Lue lisää: Ex-missi Lola Odusoga ja nuori huoltomiesrakas elävät etäsuhteessa – kaunotar vierailee rakastajansa kaksiossa ahkerasti!

Seiska on julkaissut viime vuosina myös kuvia Lolasta ja mysteerirakkaasta. Esimerkiksi vuonna 2017 pari viihtyi yhdessä Ruisrockissa.

Lolan miesystävä asuu Porissa ja Lola onkin vieraillut säännöllisesti miehensä luona Satakunnassa.

Lue myös: Oho, Lola Odusogalla rakastajana 6 vuotta nuorempi huoltomies – Seiska esittelee mysteerimiehen!

Lola Odusoga ja mies

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!