asap rocky

Blockfest-keikan kohtalo vaakalaudalla - A$AP Rocky pysyy telkien takana vielä tovin!

25.07.2019 10:37

Tukholmassa heinäkuun alussa tapahtuneen pahoinpitelyn vuoksi Ruotsissa tutkintavankina istuva A$AP Rocky pysyy yhä telkien takana. Tilanne on hänelle itselleen erittäin hankala, sillä kaikki heinäkuulle suunnitellut esiitymiset on jouduttu perumaan. Oman lisänsä soppaan tuovat A$APin kollegoiden ja presidentti Trumpin toimet asiassa.

A$AP Rockyn tapaus: Räppärikollega lietsoo Ruotsi-boikottia ja Justin Bieber tviittasi viiltävän kuitin tapaukseen sekaantuneelle presidentti Trumpille!

A$AP Rockyn tapaus: Trumpkaan ei saanut pois tutkintavankeudesta, räppärikollega syyttää ruotsalaisia rasismista - lue lisää

Nyt tulee apua korkealta taholta! Trump soittaa Ruotsin pääministerille ja haluaa A$AP Rockyn vapaaksi!

Blockfest: show vai no? 

Tilanne on hermostuttava myös Tampereella elokuun puolivälissä pidettävän Blockfest-tapahtuman kannalta. Vaikka artisti pääsisi vapauteen ennen ajankohtaa, on epäselvää, haluaako hän ylipäänsä jatkaa keskeytynyttä kiertuettaan. Toisekseeen on aivan mahdollista, että räppäri on kiinni oikeudenkäyntiinsä saakka. 

asap rocky

Artisti kommentoi

Räppäri kommentoi ruotsalaislehti Aftonbladetille välikohtausta.

- Nämä meitä seuranneet henkilöt kysyivät aluksi tietä. Kerroin heille, että en tiennyt, missä päin Ruotsia olin, A$AP tilittää.

Sinänsä normaali kohtaaminen kadulla muuttui äkisti väkivaltaiseksi.

- He seurasivat meitä neljän korttelin verran, eivätkä lopettaneet seuraamista kehotuksistamme huolimatta.

Lopulta tilanne kärjistyi niin, että yksi miehistä kävi A$APin turvamiehen kimppuun. Sitten artisti itse hyökkäsi.

- Heitin yhden äijistä maahan, jonka jälkeen löin ja potkin, hän tunnustaa.

Mediatietojen mukaan teosta voi seurata pitkähkö vankeusrangaistus. A$AP Rocky pohjaa puolustuksensa sille, että pahoinpitelyn uhri oli aloittanut tappelun.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Emmi Ikonen, Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!