Uutiset

Bimbo Oy:n seksipommi neuvoo suihinoton saloihin - yksityiskohtaiset ohjeet!

14.03.2016 11:05

Tänään maanantaina 14. maaliskuuta on jälleen aika ylistää miehiä Steak & Blowjob –päivän muodossa. Suomennettuna kyseessä on siis Pihvi ja suihinotto –päivä.

Bimbo Oy –televisio-ohjelmasta tuttu Alina Välimäki avittaakin blogissaan naisia täydellisen suihinoton maailmaan. Alinan mukaan opas toimii niin aloittelijoiden kuin harjaantuneiden naisten opiskeltavaksi.

Tässä erittäin tiivistetyt ohjeet. Lue Alinan blogista yksityiskohtaiset neuvot miehesi miellyttämiseen. Ja miehet: mikään ei estä teitäkin toteuttamasta päivän teemaa omalle kullallenne!

 

1. Virittäydy tunnelmaan

Kaikki lähtee itsestä. Jotta voit taata rakkaallesi maksimaalisen nautinnon, myös sinun pitää nauttia suihinotosta. Mies nimittäin vaistoaa jos et nauti tikkarin imemisestä, joten mikäli et ole hyvä näyttelemään, on sinun aika oppia nauttimaan suihinottamisesta myös itsekin!

 

2. Esileikki

Löysä muna suussa tuntuu samalta kuin lämpimällä soijakastikkeella kuorrutetut mustekalan lonkerot. Joten jos et halua suuntäydeltä hetkellisesti hallitsemattomin elein muljahtelevaa nahkaista tavaraa, muista lämmitellä rakkaasi ennen Jorman ottamista suuhusi. 

 

3. Tiedä, mitä imet

Penis on aina yhtä uniikki kuin on sen isäntäkin, joten muista ettet yleistä (bullshit). Se, mikä exästäsi on tuntunut hyvältä, ei välttämättä tunnu nykyisestä kullastasi hyvältä (bullshit). Vaikka jokainen penis on erilainen, anatomia on kuitenkin suurin piirtein aina sama ja lähtökohtaisesti kaikki mitä suullasi teet, tuntuu hyvältä.

 

4. Kielen ja käsien sinfonia 

Voit aloittaa suihinoton suutelemalla peniksen vartta sekä hitaasti liu’uttamalla kieltäsi sitä pitkin. Kostuta suu sekä huulesi ja suojele huulilla miehen penistä hampailtasi. Käytä paljon sylkeä, sillä sitä ei voi koskaan olla liikaa. 

 

5. Aistit

Käytä aisteja apunasi. Kun suljet silmäsi, voit keskittyä siihen mitä kuulet ja tunnet. Silmät sulkiessa pystyt itsekin fantasioimaan sekä keskittymään kuuntelemaan toisen nauttimisen ääniä. Silmät auki saatat näyttää alistuvalta suihinottonukelta, mutta moni mies (lähes kaikki) pitää välillä suoraan silmiin katsomisesta. 

 

6. ”Exit only?”

Miehiltä löytyy mielihyvänappuloita myös välilihan alueelta ja moni mies myös nauttii sormesta perseessä. Mutta ennen kuin sujautat kuolalla kostutetun etusormesi miehesi perseikään, kysy aina ensin mitä hän on siitä mieltä.

 

7. Syväkurkku

Olet varmasti kuullut sanan ”syväkurkku”. Syväkurkkua ei kuitenkaan kannata kokeilla spontaanisti harjoittelematta, mikäli oksennusrefleksisi on herkässä eikä vatsahappojen sulattama pihvi tunnu peniksen päällä eroottiselta ajatukselta. 

 

8. Next level

Voit kokeilla myös ottaa esimerkiksi jääpalan suuhusi, joka varmasti tuntuu hyvältä kun se hiljalleen sulaa suuhusi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa suuhusi myös kulauksen kylmää tai kuumaa vettä, ehkä jopa shamppanjaa!

 

9. Niellä vai sylkeä

Kaikki naiset eivät pidä sperman nielemisestä – ei sen maun, vaan sen ajatuksen takia. Mikäli ajatus nielemisestä ällöttää sinua, voit myös valuttaa tavaran suustasi huomaamatta.

 

Lähde: Alinan blogi

Juttua muokattu 14.3. klo 11.10: Korjattu Alinan nimi.

 

 

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!