fbq
Uutiset
28.01.2018 19:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Ilari Sahamies on muuttunut mies.
Biletys vaihtui isäelämään – kuntokuurin aloittanut Ilari Sahamies on muuttunut mies: ”Mutta kokonaan en ole rellestämistä jättänyt!”
Uutiset
28.01.2018 19:26
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Selviytyjät-sarjassa mukana oleva pokeritähti Ilari Sahamies, 34, matkusti viime kesänä Filippiineille tv-sarjan kuvauksiin. Hän kertoo kaivanneensa kuvausten aikana perhettään, 2-vuotiasta Oliver-poikaansa ja Elina-vaimoaan.

– Isyys on hyvin suuressa roolissa elämääni, sillä rakastan skidiä yli kaiken. Totta kai keskustelin vaimon kanssa ohjelmaan osallistumisesta. Hänen kannustamanaan lähdin mukaan, Ilari Sahamies kertoo Seiskalle.

Lue myös: Satoja tuhansia tahkonnut pokerihai Ilari Sahamies Selviytyjiin – palkinto Suomessa murusia Jenkkeihin verrattuna!

Julkisuudessa harvoin esiintyvä Ilari suostui Selviytyjät-sarjaan mukaan kovan kilpailuviettinsä takia.

– Tykkään kilpailla kaikesta. Kuvausreissulle osallistumiseen liittyi myös paljon muita positiivisia puolia, kuten että tiesin laihtuvani kuvausten aikana, Ilari toteaa muttei halua paljastaa, kuinka paljon painoa putosi.

Ikuisella dieetillä

Toisin kuin suurin osa sarjan muista tähdistä, 90 kiloa painanut Ilari ei kerryttänyt painoa ennen kuvauksia.

– Olen ikuisella dieetillä. Painan tällä hetkellä 85 kiloa, mutta minun on tarkoitus pudottaa 15 kiloa kesäkuun alkuun mennessä. Tavoitepainoni on 70 kiloa.

Lue myös: Pokeritähti Ilari Sahamies aloitti rankan kuntokuurin – yrittää laihtua ennen kesää 15 kiloa: Olen ikuisella dieetillä!

Miljoonatulot pelaamalla

Rahapalkinnon takia Ilarin ei tarvinnut tv-sarjan kuvauksiin suunnata 15 muun julkkiksen kanssa. Vuonna 2009 Ilari tahkosi pelaamalla huikeat 1,7 miljoonan euron tulot ja oli eniten tienaava alle 30-vuotias suomalainen. Vuonna 2016 ja 2015 Ilarilla ei ollut Suomessa ansiotuloja.
Ilari muistuttaa, että ammattitaidosta on pidettävä huolta.

Lue myös: Cheek ja pokeri-Sahamies rehvakkaina Hiltonissa: huvijuomia tarjolla – kuva!

– Jotta saisin pelaamisen taas kondikseen, käyn opettelemassa maailman huipuilta. Pelaaminen on muuttunut todella paljon. Onneksi on reiluja suomalaisia kavereita, jotka suostuvat opettamaan.

Pelaamiselta jäävän ajan Ilari haluaa pyhittää totta kai perheelleen.

– Ennen viihdyin enemmän yöelämässä, mutta nykyisin on kiva olla pojan kanssa kotona. En ole kuitenkaan kokonaan jättänyt rellestämistä, Ilari paljastaa.