Bile-Dani joukkohakattiin rajusti - sairaalakuvat ruhjeista!

Uutiset | 27.04.2016 17:06

Hottikset-sarjassa tunteita herättänyt DanielBile-DaniLehtonen pahoinpideltiin viime viikonloppuna Valkeakoskella. Välikohtauksen aikaan Dani oli työtehtävissä paikallisessa yökerhossa promoamassa Hottisten toista tuotantokautta.

Poliisi vahvistaa asian ja tapausta tutkitaan pahoinpitelynä.


Kolme välikohtausta

Daniel joutui illan aikana peräti kolmeen kahakkaan. Ensin hän poisti yökerhosta häirikön ilman suurempia ongelmia. Toisella kerralla Dani mursi vasemman kätensä nimettömän sekä rystysen.

– Keskustelin baarin terassilla asiallisesti erään miehen kanssa, joka yllättäen provosoitui sanomisestani. Hän painoi minut seinää vasten ja kirjaimellisesti hyökkäsi kimppuuni. Refleksinomaisesti löin häntä takaisin, Dani kertaa tapahtumia.

Yhteenoton jälkeen Dani kävi tarkistuttamassa kätensä sairaalassa, josta hän palasi käsi kipsissä takaisin työtehtäviinsä.

Illan kurssi kääntyi kuitenkin radikaalisti, kun Danin kimppuun käytiin matkalla miestenhuoneeseen.

 

 

Kovat kivut

Väijytys tapahtui vain 15 minuuttia sen jälkeen, kun Dani saapui sairaalasta.

– Vessan nurkka on kuin sokea kohta, sinne näkee ainoastaan dj-kopista. Neljä miestä hyökkäsi kimppuuni. Kolme oli vastassa ja yksi tuli selkäni takaa. Hän kuristi minua, Dani muistelee tapahtumia.

Murtuneen käden sekä hyökkääjien ylivoiman vuoksi Dani jäi heti alakynteen. Pahoinpitelyä kesti pitkään, kunnes vahtimestarit, järjestyksenvalvojat ja ravintolan henkilökunta tulivat apuun ja taltuttivat tilanteen.

– Minulla on sen verran kovat kivut, etten ole nukkunut viime yönä laisinkaan. Minulle on määrätty niin paljon kipulääkkeitä, että vatsani ei kestä, jos syön ne kaikki, surullinen Dani kertoo.

 

 

Tappeluiden seurauksena Dani joutuu kätensä vuoksi viiden viikon sairauslomalle.

– Kipsi on vasemmassa kädessäni ja kaiken lisäksi olen vielä vasenkätinen. Tämä näkyy myös palkkapussissani, sillä en voi esimerkiksi hoitaa dj-keikkojani laisinkaan. Tein asiasta rikosilmoituksen ja vaadin kor-
vauksia sekä hyvitystä ansionmenetyksistä, Dani kertoo.

Danilla on korkea kynnys turvautua väkivaltaan.

– Minulle on aina opetettu, ettei vammaisten, loukkaantuneiden tai rampojen kimppuun käydä. Koskaan. Hakkaajani ovat raukkoja. Selän takaa hyökkääminen on raukkamaista. Jäi koko Valkeakoskesta paska maku, Dani pohtii.

Asiasta kertoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat

Kaikki kuvat Danin vammoista näet tuoreesta Seiskasta.

 

 

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!