fbq
Uutiset
13.12.2019 08:03
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus
BB-Jukka
Big Brother Suomi -talossa seksiennätyksen tehnyt Jukka on temperamenttinen mies - IL: pikkutuomio nakkikioskitappelusta
Uutiset
13.12.2019 08:03
Teksti: Pauli Poutanen|Kuvat: Seiskan toimitus

Jukka ja Eevis sängyssä, Jukka ja Eevis olohuoneen lattialla, Jukka ja Eevis suihkussa....Onkohan Suomen Big Brotherissa koskaan rakasteltu yhtä paljon, kuin kaudella 2019? Ei ole.

Big Brother -romanssi - leikkiikö Eeva-Leena herkän Jukan tunteilla: vaivaannuttava keskustelu suhteen laadusta - kuva!

Huh, mikä naistenkaataja: Jukan suhde päättyi samana päivänä, kun Big Brother alkoi - seksiä Eeviksen kanssa vain muutama päivä myöhemmin!

BB-Eevis ja BB-Jukka puivat yhteistä tulevaisuuttaan ensimmäisessä yhteishaastattelussaan – Niko Saarinen joutui toppuuttelemaan seksipuheissa!

Jukka ja Eevis jatkoivat tapailua ohjelman jälkeenkin, sillä Seiskan valpas lukija bongasi parin Itä-Helsingistä ostoksilta. Tiettävästi Eevis on muuttanut metroradan varteen, joten voi olla, että Jukkaa näkyy "idässä" vast edeskin. Maisemanvaihdos voi virkistää, sillä liian pitkään samoilla kulmilla notkuminen voi aiheuttaa turhautumista ja ongelmia.

Avoimesti yhdessä! Big Brother Suomessa seksipuuhillaan hämmästyttäneet Jukka ja Eevis ostoksilla Itä-Helsingissä - katso kuva!

Iltalehti kertoo, että Jukka on vastikään saanut rapsut Etelä-Pohjanmaan käräjäoikeudesta. Tuomio luettiin lievästä pahoinpitelystä. Kyseessä oli perinteinen nakkikioskirähinä Lappajärvellä noin vuosi sitten. Jukka ja hänen entuudestaan tuntemansa henkilö ajautuivat painiin, jossa sekä kuristettiin että vaihdettiin iskuja.
Kummallakaan osapuolella ei ollut mitään vaatimuksia toisiaan kohtaan. Jukka kuittasi 60 euron sakon ja sakko napsahti myös rähinän toiselle osapuolelle.