Hyppää pääsisältöön
Bieberin väitetty "lempipäihde" vedettiin markkinoilta!

Bieberin väitetty "lempipäihde" vedettiin markkinoilta!

Viime aikoina enemmän sekoiluillaan kun musiikillaan julkisuudessa roikkunut Justin Bieber joutuu tästä lähtien hoitamaan "yskäänsä" uusilla lääkkeillä, sillä kodeiinia sisältävä, popparin väitetty lempiyskänlääke on vedetty markkinoilta.

Tuotetta myynyt lääkeyhtiö kertoo tiedotteessaan, että se vetää tuotteen markkinoilta sen runsaan väärinkäytön vuoksi. Katukaupassa suurimmasta pullosta voi joutua pulittamaan yli 600 euroa.

Outo päihdevillitys nousi puheenaiheeksi alkuvuodesta. Uutisoimme tammikuussa Bieberin kämppään tehdystä ratsiasta, jossa poliisit löysivät kyseisen yskänlääkkeen lisäksi muun muassa marihuanaa.

Poliisiraportti: Justin Bieberin kämppä täynnä huumeita!

Bieber yritettiin tammikuussa saada jopa vieroitukseen huumeiden ja kyseisen yskänlääkkeen väärinkäytön takia, mutta turhaan.

 

Käyttöä ei piilotella

Tuotteen käyttäjäryhmästä voidaan päätellä, että ilmeisesti useat räppärit kärsivät "yskästä" - innokkaimpana Crank That -kappaleesta tuttu Soulja Boy, joka julkaisee tuotteesta jatkuvasti kuvia Instagram-profiilissaan.

 

 

TMZ:n mukaan räppäri on pyytänyt "työntekijöitään" hankkimaan hänelle kaiken mahdollisen yskänlääkkeen minkä he käsiinsä saavat.

 

LUE LISÄÄ:

Bieber halutaan karkottaa Yhdysvalloista - nyt kantaa otti jo Michelle Obamakin!

 

Oho, millaisia tatskoja otit, Justin Bieber - uudet kuvat!

Justin Bieber intiimillä videolla Selenan kanssa: intohimoista syleilyä - katso!

Justin Bieber osaa muuten tanssia - yläkroppa paljaana videolla, katso!

Tosi-tv-kaunotar osti Justin Bieberin huumekämpän - täällä jatkot!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!