Bam Margeran hurja väite: Hankin Ville Valolle kovia huumeita – video!

Bam Margeran hurja väite: Hankin Ville Valolle kovia huumeita – video!

09.10.2014 14:33

Tosi-tv-tähti Bam Margera ja HIM-yhtyeen kelakuva Ville Valo ovat olleet ylimpiä ystävyksiä yli kymmenen vuoden ajan. Nyt kaksikon välillä kuitenkin kiehuu.

 

 

Jackass- ja Viva la Bam -sarjoista tuttu Bam julkaisi tällä viikolla Facebook-sivuillaan sekavan videon, jonka hän julkaisi otsikolla: Avoin ”kirje” Villelle. Videolla Bamin ystävä Geoff ”Red Mohawk” Blake lukee Bamin kirjoittamaa, katkeran kuuloista tekstiä Bamin ja Villen rikkoutuneesta ystävyydestä.

– Et saapunut ensimmäisiin häihini, koska jäit treenaamaan uusia kappaleitasi. Se suututti minua enemmän kuin osaat kuvitella. Olin säästänyt sinulle häiden parhaimmat paikat, Bam kirjoittaa.

 

”En tajunnut, että olin tappamassa häntä”

Lisäksi Bamin tekstissä esitetään hurjia väitteitä Villen päihteidenkäytöstä. Bam muun muassa väittää Villen käyttäneen amfetamiinia sisältävää Adderall-lääkettä sekaisin suurten alkoholimäärien kanssa. Adderall on amfetamiinisuolaa sisältävä lääke, jota käytetään Yhdysvalloissa ADHD:n ja narkolepsian hoidossa.

− Katselin idoliani (Villeä) itsetuhoisen putken aikana. En tajunnut sitä tuolloin, vaan luulin hänen vain juhlivan kovaa, joten kun hän pyysi lisää Adderallia juotuaan viidennen pullonsa viiniä, en epäröinyt antaa sitä hänelle. En tajunnut, että olin tappamassa häntä.

 

Ville passitettiin vieroitushoitoon

Lisäksi Bam väittää, että lopulta Villen levy-yhtiö passitti tähtensä vieroitushoitoon.

− Seuraavana päivänä heräsin siihen, kun Seppo (HIMin manageri Seppo Vesterinen) ja koko levy-yhtiön väki katseli astmakohtauksen saanutta Villeä. He käänsivät katseensa minuun aivan kuin minä olisin ollut siihen syyllinen. Ville meni vieroitukseen samana päivänä. Kiitos luojan, sillä muuten hän olisi ollut matkalla helvettiin ja minä autoin häntä eteenpäin sillä tiellä.

Ville Valo kävi vieroitushoidossa vuonna 2007.

− Warner Brothers passitti hänet vieroitushoitoon lupauksin, että Lindsay Lohan olisi siellä ja halusi n****a häntä, mutta ei siitä sen enempää. Tajusin, että hänen joutumisensa vieroitushoitoon oli minun syytäni. Jos Ville käski minun etsiä hänelle kokaiinia, minä etsin sen. Jos Ville pyysi minulta Adderallia, annoin sitä hänelle, Bamin videolla sanotaan.

Video ehti olla julki vain kolmisen tuntia ennen, kun Bam poisti sen Facebook-sivuiltaan. Kopiot videosta lähtivät kuitenkin nopeasti kiertämään netissä.

Katso video:

 

 

 

Teksti: Sami Sinokki
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!