Joona_Bachelorette

Bachelorette-Jennyn valitsema ja lemppaama Joona, 27, Seiskalle: "Olisin halunnut vielä jatkaa"

04.12.2018 07:49

Bachelorette Suomi -ohjelmassa nähtiin eilen maanantaina (3.12.), kuinka Jenny valitsi finaalissa parikseen Joensuusta kotoisin olevan Joonan, 27. Näppejään jäi nuolemaan tamperelainen Leo, 25. 

Eilisen finaalijakson jälkeisessä tilinteossa kävi selväksi, ettei Joonan ja Jennyn lempi jatkunut muutamia treffejä pidemmälle. Jenny kertoi Seiskalle, että hän oli tajunnut Turkissa heti finaalin jälkeen, ettei Joona olisi hänelle se mielitietty. Kurvikas kaunotar kertoo pitäneensä kyllä sympaattisesta Joonasta, mutta jokin heidän välillään ei vain klikannut. 

Lue lisää: EI OLE TODELLISTA! BACHELORETTE SUOMEN JENNY, 35, LEMPPASI JOONANSA LÄHES VÄLITTÖMÄSTI – KARU TOTUUS ISKI VASTEN KASVOJA: ”EIHÄN SELLAISTA JAKSA KATSELLA PITKÄÄN”

Seiskan tavoittama Joona kertoo Seiskalle oman näkökulmansa. 

Loppui lyhyeen

Finaalijakson jälkeen Jenny vieraili Joensuussa ja Joona puolestaan Helsingissä. Pariskunnan tuli pitää matalaa profiilia, sillä lopputulos ei luonnollisesti saanut selvitä katsojille. 

- Jenny kulki Joensuussa peruukki päässä ja aurinkolasit silmillä, ettei meitä vaan tunnistettaisi. Emme liikkuneet muutoinkaan ihmisten ilmoilla. 

Lue myös: NYT KAIKKI SINKKUMIEHET HEREILLÄ! SUOMEN TAVOITELLUIN KAUNOTAR ETSII KUUMEISESTI SEURAA – MUODOKAS JENNY, 35, HARVINAISEN AVOIMENA: ”ASENNAN TINDERIN VÄLITTÖMÄSTI”

Muutaman tapaamisen jälkeen pariskunta päätti Joonan sanojen mukaan yhteisymmäryksessä, että suhde on tullut tiensä päähän. Mies kuvaileekin suhdetta enemmän tapailuksi kuin seurusteluksi. 

- Taidettiin todeta, ettei tästä tule mitään, Joona kertoo kangerrellen. 

- Olisin voinut jatkaa Jennyn kanssa. Reissussa meillä oli todella upeeta ja erityisesti deitit olivat todella romanttisia. Kyllä olisin halunnut satsata tähän, nimittäin harvoin näin spesiaalissa tilanteessa tulee tapaamaan toista. Kyllä tämä harmittaa tosissaan, Joona jatkaa. 

Hän ei kuitenkaan tunne katkeruutta Jennyä kohtaan. 

- Ehkä tämä päätös oli parempi vaihtoehto. Kyllähän päätökseen vaikutti tietysti myös 8 vuoden ikäero ja välimatka, vaikka ne eivät olleetkaan ratkaisevia tekijöitä, mies mietiskelee. 

Joona ja Jenny

Uutta kohti

Joona ei ole deittaillut Jennyn jälkeen ketään. Osaksi siihen ovat vaikuttaneet myös tuotannolliset syyt. Ohjelman aikana mies sai naisilta Instagramissa niin tsemppausviestejä kuin treffipyyntöjäkin, joista jälkimmäisiin hän joutui vastaamaan kieltävästi. Nyt, kun ohjelma on tullut päätökseen, Joonan mieli on muuttunut asian suhteen. 

- Totta kai voisin lähteä treffeille jonkun kanssa, jos vastaan tulisi oikeanlainen tyyppi, Joona toteaa. 

Eilisen finaalijakson Joona katsoi ystäviensä kanssa paikallispubissa. 

- Myös vanhempani tulivat katsomaan finaalia. Luonnollisesti vanhempanikaan eivät tienneet lopputulosta, joten äiti odotti innolla, saako hän miniäkokelaan.

Lue myös: BACHELORETTE SUOMESSA JÄTTIYLLÄTYS! JENNY VALITSI MIEHENSÄ JA PUHUU NYT SUUNSA PUHTAAKSI – TÄMÄN VUOKSI ENNAKKOSUOSIKKI JÄI NUOLEMAAN NÄPPEJÄÄN: ”SILLOIN TAJUSIN, ETTÄ…”

Tulevana lauantaina Joona aikoo järjestää kokemuksensa kunniaksi juhlat. 

- Kyllä tulen jonkin näköiset mestaruusjuhlat järjestemään, vaikkei rakkautta tullutkaan, Joona naurahtaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nyt on sitten viimeinen ruusut jaettu! Sain kunnian olla se viimeinen valittu! Hurraa! Oli muuten älyttömän hieno reissu ja ei varmasti ihan hetkeen unohdu! Mulle ohjelmaan lähtö kävi tosi nopeasti. En ollut katsonut aikaisemmin Bacheloria televisiosta, mutta tiedossa mulla oli se, että mistä on kyse. Lähdin kuitenkin Vanajanlinnaan avoimin mielin, mutta samalla olin kyl tosi innostunut. Se ensi kohtaaminen oli oikeesti ihan ihan tajuttoman jännittävä tilanne, ei muuten jännitä koskaan enää nii paljon kun sillon! Sain siellä kuitenkin ruusun ja Turkkiin lähdin into piukassa! Turkissa meininki alko rentoutumaan, ja pääsin tutustumaan Jennyyn romanttisilla treffeillä huikeissa puitteissa. Meil oli myös kyl hauskaa äijienkin kaa! Tunnelma oli rento villalla ja me tultiin kyl hyvin toimeen keskenään. Mitä pidemmälle aika kului, niin omat fiilikset Jennyä kohtaan kasvo- varsinkin ne 24h treffit oli kaikkien aikojen parhaat!! Olin sen jälkeen kyl tosi ihastunut! ❤️❤️ Lopulta se voitto tuli, mutta rakkauden liekki ei varsinaisesti koskaan roihahtanut meidät välillämme. Meidän tapailu sit kuitenkin jäi käytännössä lomaromanssin tasolle. Nähtiin me vielä Suomessa, mutta rakkaustarinaa meidän välille ei koskaan syntynyt. Minua harmitti toki tässä hommassa varsinkin se, että tää ois ollu nii huikea ja ainutlaatuinen tilaisuus löytää se rakkaus. Näin ei vaan tapahtunut. Kuitenkaan meidän välille ei kyllä jäänyt katkeruutta tai pahaa mieltä. Silti tää syksy on ollu hauskaa kattoo ja elää uudestaan noita tapahtumia telkkarin välityksessä Kiitoksia katsojille ja mukana hengessä olleille! Erityiskiitos tietysti @Jennyaurajoella, oot huippu tyyppi ja kaikkea hyvää jatkoon! Yhtä kaikki, nyt on aika juhlistaa tätä ja lauantaina järjestän bileet voiton kunniaksi! 🏅🌹🎉🍸 #bachelorettesuomi #bachelorette #bachelorettefinland

Henkilön Joona Manninen (@manninen.joona) jakama julkaisu

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: NELONEN

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!