Katso kuva!

Bachelor-komistus Christoffer kosketteli todella kaunista tummaverikköä - kuva! Näin hän kommentoi: "Sekoitin hieman sen hiuksia!"

Uutiset | 23.07.2019 15:45

Bachelor Suomi -ohjelmassa tyttöystävää etsinyt Christoffer Forsman ei ole jäänyt lehdelle soittelemaan, vaikka deittiohjelma ei tuonutkaan hänelle elämänsä rakkautta.

Bachelorissa Christoffer valitsi kumppanikseen tyrmistyttävän kauniin Marian, mutta parin romanssi kaatui pian kuvausten päätyttyä. Sen jälkeen Christoffer on jatkanut elämäänsä poikamiehenä.

Seiskan lukija bongasi "Toffen" viime viikon maanantaina (15.7.) Barösundin sataman kahvilasta, jossa Bachelor-komistus näytti olevan treffeillä erittäin kauniin tummaverikön kanssa.

– Christoffer ja tumma kaunotar istuivat kahvilassa vierekkäin ja koskettelivat hieman toisiaan, vaikka muita ihmisiä oli ympärillä. He olivat päivänselvästi treffeillä, söivät ja joivat romanttisessa miljöössä kauniina kesäpäivänä, Seiskalle vinkataan.

Lue myös: Bachelor Christoffer Forsman seurustelustaan Samu Haberin kihlatun kanssa: ”Onnistuimme jatkamaan ystävinä!”

Bachelor treffeillä
Bachelor-Christoffer ja tumma kaunotar vaikuttivat silminnäkijän mukaan erittäin läheisiltä.

"Ehkä sekoitin sen hiuksia"

Seiska tavoitti Christofferin tiistaina kommentoimaan silminnäkijähavaintoja.

– Ihan vain ystäviä ollaan. Frendeinä nähtiin, Christoffer vakuuttelee. 

Mutta silminnäkijän mukaan kuitenkin koskettelitte toisianne ja treffit näyttivät ilmiselviltä?

– Hmmm... Ehkä mä sekoitin hieman sen hiuksia siinä, kun istuttiin. Mutta ihan frendeinä siinä vain oltiin.

Vieläkö sinkkukesä siis on käynnissä?

– Kyllä se on. Mutta aika paljon töitä on ollut. Ei ole tullut hirveesti tehtyä mitään. Mutta ihan leppoisasti on kesä mennyt, Christoffer pyörittelee.

Lue lisää: Eronneella Bachelor-komistus Christoffer Forsmanilla edessä sinkkukesä – ”Hassua, että jengi tekee päätelmiä aina, kun vain juttelenkin naisille!”

Christoffer kommentoi Seiskalle keväällä syitä, miksi suhde Marian kanssa ei toiminut Bachelor Suomi -kuvausten jälkeen.

– Ehdimme olla yhdessä kaksi kuukautta, kunnes päätimme jatkaa elämää ystävinä eteenpäin. Suhteemme ei toiminut, koska olemme molemmat vahvoja ja itsepäisiä ihmisiä, joten arkemme oli täynnä valtataistelua, ja kompromisseja oli vaikea saada aikaiseksi.

 Lue myös: Bachelor Christoffer Forsmanista eronnut Maria avautuu suhteen päättymisestä: Olin tottunut saamaan kumppaniltani enemmän!

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Lukijan kuva & Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!