Hyppää pääsisältöön
Bachelor-Juha kolmiodraamaväitteistä: En ole ollut Jennyyn yhteydessä!

Bachelor-Juha kolmiodraamaväitteistä: En ole ollut Jennyyn yhteydessä!

Ilta-Sanomat uutisoi viime viikolla, että Suomen Bachelor -sarjasta tuttu Juha Rouvinen olisi ollut tilintekojakson jälkeen yhteydessä Jennyyn, jonka hän tiputti toiseksi viimeisenä. Juha antoi viimeisen ruusun Sadulle, jonka kanssa suhde kuitenkin kariutui pian kuvausten päätyttyä. 

- En ole ollut Jennyyn yhteydessä. Jenny laittoi minulle viestiä, ettei hän ole sanonut kenellekään, että olisin ollut häneen yhteydessä. En ole mistään vihainen hänelle. Tässä on kolme aikuista ihmistä, jotka ovat taivaltaneet saman matkan tv-kameroiden edessä. Ei tästä mitään draamaan aikaiseksi saa, Juha kertoo Seiskalle. 

 

"Voi olla asiallisiakin yhteydenottoja"

Juha kertoi taannoin Seiskalle saaneensa naisilta järjettömän määrän yksityisviestejä sosiaalisen median kautta. 

- En ole katsonut niitä vieläkään läpi. En tiedä, haluanko edes katsoa. Siellä voi olla ihan asiallisiakin yhteydenottoja.  

Jos miehet laittavat naisille alapääkuviaan, niin mitä naiset laittavat miehille?

- En osaa sanoa. Olen nähnyt viesteistä vain sen muutaman hassun sanan ja lähettäjän nimen. Kai he ovat jonkinlaista ihailijapostia laittaneet. 

Jatkuuko sinun ja Sadun ystävyys?

- Se ei ole pelkästään minun päätettävissäni. Arvostan Satua todella paljon. Finaalijakson jälkeen kävimme muistelemassa menneitä ja nostimme maljan yhteiselle taipaleellemme. 

 

 


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!