Uutiset

Baba Lybeckin uusi aluevaltaus: yhteistyöhön Minna Haapkylän kanssa!

09.09.2015 13:06
 
Uutisvuodon ylituomari Baba Lybeck on tehnyt uuden aluevaltauksen. Hän tuottaa yhdessä näyttelijä Minna Haapkylän kanssa Maarit Lallin loka-marraskuussa kuvattavan pitkän elokuvan. 

– Valtava, hieno tuotantoprojekti on luvassa. Vastasin myöntävästi, kun minua pyydettiin mukaan. Olen nyt elokuvatuottaja, Baba Lybeck kertoi Seiskalle tanssijapariskunta Jukka Haapalaisen ja Sirpa Suutari-Jääskön Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan tanssistudion avajaisissa eilen tiistaina (8.9.).

Maaritin ohjaama elokuva saa näillä näkymin ensi-iltansa syksyllä 2016.  Minnan kanssa Baba on ennättänyt toistaiseksi tekemään töitä vain harvakseltaan, koska Minna valmistautuu parhaillaan teatterirooliin.

– Onneksi meitä on kolme tuottajaa, sillä Maarit toimii sekä tuottajana että elokuvan ohjaajana. Vielä en voi paljastaa, ketä nähdään elokuvan päärooleissa. Paljastusten aika on myöhemmin.

Baballa on edessä työntäyteinen syksy. Hän on tottunut muusikkomiehensä Pekka Lehden kanssa siihen, että on ajanjaksoja, jolloin toinen heistä on vähemmän kotona työkiireiden takia.

– Olemme aina eläneet näin, ja tämä sopii meille. Mieheni soittaa muun muassa Katri Helenan taustalla. Töiden tekeminen on minulle kuin iloista vapaa-ajanviettoa, sillä pääsen tekemään niin hienoja asioita. Loppuvuodesta minua työllistää Linnan juhlat, joiden etkot ja pukulähetyksen luotsaan YLE:lle Sami Sykön ja Jarkko Valteen kanssa, Baba paljastaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Petri Voutilainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!