BB-voittaja eroaa juontajakullastaan - tässä erikoinen syy!

Uutiset | 10.02.2014 18:47

Julkkis Big Brotherin voittanut taikuri Jori A. Kopponen eroaa chat-juontajanakin työskennelleestä Kirsikka-vaimostaan voidakseen nostaa eläkesijoitussäästönsä.

Ollaan kyllä virallisesti eroamassa. Laitoin siis erohakemuksen vetämään viime keväänä. Sillon oli kriisi. Päätettiin että erotaan nyt ja mennään uudestaan naimisiin. Juhlat ois kivat. ;) Rahallista hyötyä on, että Jori voi nostaa eläkesijoitussäästöt, joita muuten ei saisi. Ihan naurettavaa. Raha hupenisi käsittelymaksuineen, joka tapauksessa kun ei Jori enää sinne laita rahaa, Kirsikka Kopponen kirjoittaa blogissaan.

 

"Olin rakastunut Joriin - Jori oli kiinni Krissessä!"

Kirsikka kuvailee Jorin kanssa viisi vuotta kestäneen suhteensa alkutaivalta hurjaksi. Hän uskoo miehensä käyneen vielä tuolloin läpi eroa ex-puolisostaan, koomikko Krisse Salmisesta.

Olin rakastunut Joriin, mutta Jori ei ilmeisesti ollut päässyt vielä erosta Krissen kanssa yli. Jorin mukaan hän oli kyllä rakastunut, muttei halunnut pettyä uudestaan parisuhteessa. Muistan kuinka istuttiin vuosia takaperin pataässässä sunnuntai aamuisin ja siinä Jori avoimesti kertoi että ei me vakavassa suhteessa olla. Minä tiesin että kyllä me ollaan, katso itse mitä tapahtuu.

Kirsikka avautuu blogissaan myös syistä, miksi rakastui Joriin. Hän kiinnitti ensimmäisenä huomionsa miehensä nallekarhumaisuuteen, komeisiin kasvoihin, hymykuoppiin, sinisiin nappisilmiin sekä syvään katseeseen.

Olen pakottanut ja manipuloinu Jorin rakastamaan itseäni. Tekemään jopa lapsen kanssani. Vai olisiko niin että Jori näkee mun päättäväisyyden ja rakastui määrätietoiseen tyttöön joka ei helpolla luovuta, Kirsikka pohtii blogissaan.

 

KATSO MYÖS:

Saana Uimonen ja Kirsikka Kopponen nakuilivat kauppakeskuksessa!

Kohukaunotarten rinnat pursuilevat oudolla videolla!

Kirsikka Kopponen: Nyt on isin ja äitin vuoro nauttia uhkeista tisuleista!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!