BB-tähti mukana asunnottomien yössä: Tiedän, millaista on olla koditon!

BB-tähti mukana asunnottomien yössä: Tiedän, millaista on olla koditon!

Uutiset | 07.10.2016 14:04

Muun muassa Big Brotherista tuttu Antti Kurhinen ottaa osaa 17. lokakuuta järjestettävään asunnottomien yöhön.

Antti on mukana helsinkiläiskampaamo Style Workshopin toiminnassa. Style Workshop järjestää asunnottomien yönä kodittomille hiustenleikkuuta ja pientä purtavaa veloituksetta.

- Pienellä panostuksella voi auttaa paljon. Aihe on minullekkin lähellä sydäntä, sillä tiedän mitä asunnottomuus on, Antti kertoo Seiskalle.

Antti asui nuorena isänsä kanssa Helsingissä, kunnes maksuvaikeuksien vuoksi he jäivät asunnottomaksi.

- Silloin isä joi, enkä tiennyt ettei hän ollut maksanut laskuja pitkään aikaan. Olin 18 ja juuri hankkinut ajokortin, eikä minulla ollut rahaa, joten asuin hetken autossani. Onneksi ei ollut talvi. Silloin minulla ei ollut vielä paljon kavereita, koska olin juuri muuttanut Helsinkiin. Pääsin kuitenkin tuttuni luokse muutamaksi viikoksi, minkä jälkeen sain nuorisoasunnon.

"Ennen olin itsekäs, nyt autan"

Nuorempana Antti viihtyi silloisen kultansa Henna Kalinaisen kanssa otsikoissa sekä julkkispiirien juhlissa, nyt 32-vuotias BB-tähti on omien sanojensa mukaan kotirotta.

- En enää tahdo hämmentää ja juosta bilettämässä. Olenhan jo vanha mies ja viihdyn kotona. Nuorempana olin itsekäs, joten nyt on mukava auttaa ihmisiä, jotka tarvitsevat apua.

Antin postauksen asunnottomien yöstä löydät täältä! 

Lisätietoa asunnottomien yöstä

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!