Uutiset

BB-Kristian myöntää: Ero Satu-rakkaasta lemmenloman jälkeen!

04.07.2020 09:34

Big Brother -voittaja Kristian "Krisu" Heiskari, 28, kertoi tuoreimmassa Seiskassa, että hänen ja avopuolisonsa parisuhde on tullut tiensä päähän. Rakkaus kesti kaksi vuotta.

Viime vuoden marraskuussa BB-talosta voittajana ulos kävellyttä Krisua vastassa oli kavereiden lisäksi Satu-niminen tyttöystävä. Parin kohtaaminen kuukausien eron jälkeen herkisti Krisun kyyneliin suorassa televisiolähetyksessä.

Lue lisää: Yllätysero! BB-voittaja Kristian Heiskari palasi sinkkuelämään!

Kristian Heiskari voitti Big Brotherin viime marraskuussa. Studioyleisössä häntä oli vastassa Satu-rakas, josta hän on nyt kaikessa hiljaisuudessa eronnut.
Kristian Heiskari voitti Big Brotherin viime marraskuussa. Studioyleisössä häntä oli vastassa Satu-rakas, josta hän on nyt kaikessa hiljaisuudessa eronnut.

Katosi julkisuudesta

Julkisuudesta lähes kokonaan kadonnut tosi-tv-tähti kertoi käyttäneensä osan 30 000 euron voittopottistaan hampaidensa uusimiseen ja yhteiseen ulkomaanmatkaan rakkaansa kanssa. Hän matkusti Satunsa kanssa viime vuoden joulukuussa Aasiaan, josta he palasivat kotimaan kamaralle maaliskuussa.

Suhde ajautui vaikeuksiin pian ulkomaanmatkan jälkeen.

– Päädyimme eroon melkein heti, kun olimme palanneet Aasiasta kotiin, Krisu myöntää nyt Seiskalle.

Suhteen päättymisen jälkeen Krisu on asunut kolmen ystävänsä kanssa Nummelassa sijaitsevassa omakotitalossa.

Kristianille jäi verojen jälkeen BB-voitosta käteen noin 20 000 euroa.
Kristianille jäi verojen jälkeen BB-voitosta käteen noin 20 000 euroa.

Lue myös: BB-Valvomo: Big Brotherin voittanut Kristian on vapaaehtoisesti koditon: myös tyttöystävä luopui yhteisestä kodista – Niko Saariselta hämmentynyt reaktio!

Avoin työtarjouksille

BB-voiton jälkeen Krisu on myös perustanut yrityksen, jonka toimialana on maalauspalvelut. Lisäksi Krisu tekee remontti- ja kattohommia.

– Ei tämä maalaushomma ole mikään unelmieni ammatti. Kuuntelen mielelläni kaikki tarjoukset, ja lähden neuvottelemaan melkein mistä työstä vaan. Olisi siistiä tehdä jotain muuta kuin perusduunarin hommaa, Krisu kertoi Ilta-Sanomille toukokuussa.

Hänen pitkäaikainen haaveensa on päästä tekemään radiotöitä.

 

 

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Nelonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!