BB-Kristian kaljoittelee Filippiineillä ja tylyttää yhden paratiisisaarista kovin sanoin: "Jos seuraava on p*skaa, niin mä vielä uin täältä pois!"

Uutiset | 10.03.2020 13:50

Vuoden 2019 Big Brotherin voittanut Kristian "Krisu" Heiskari julkaisi YouTubessa toisen videon Filippiinien reissuiltaan. Reissullaan runsaasti kaljoitellut Kristian kertoo suorat mielipiteensä Boholin saaresta. 

- Bohol ei kyllä sytytä mua yhtään! Huomenna kyllä täytyy jatkaa matkaa, koska ei paljon kiinnosta S**TANA! Tämäkin on pahaa, Kristian avautuu haukattuaan palan ruokaa. 

Kristian haukkuu videollaan paikallista ruokaa, koska hän kaipaa "ihraa ja mausteita". Kristianin mielestä saaren ainoa hyvä asia on olut.

- Jos seuraava saari on paskaa, niin mä vielä uin täältä pois p*rkele! 

BB-voittaja oli Boholissa vain muutaman päivän, kunnes hän jatkoi matkaansa Siquijorin -saarelle.

- Odotukset oli korkeella ja paljon oltiin kuultu hyvää, mutta paikkana ihan täys persläpi, Kristian tylyttää.

Siquijorissa mies suunnisti suomalaisen Jussin questhouselle juhlimaan ystävänpäivää. 

Määränpäässään Kristian maisteli epämääräiseltä näyttävää juomaa. BB-voittaja irvistelee kovasti sitä juodessaan, joten juoma saattaa olla miestä vahvempaa. 

- Ryypätty niin kovaa, että hävitettiin mopon avain eilen. Mopo on vieläkin siellä baarin pihalla. Ehkä toi on joku siunaus, ettei pääse kännissä ajamaan, Kristian kertoo krapulaisen näköisenä. 

Avain kuitenkin löytyi baarin pihalta, joka helpotti Kristianin darraista oloa. Krapulasta selvittyään BB-voittaja sukelteli kirkaassa vedessä. Samalla hän kuvasi meressä uivia eläimiä.

Siquijorin saarella Kristian viihtyi viikon verran kaljoitellen ja olostaan nauttien. Seuraavaksi miehen matka jatkuu kohti Malesiaa.


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:EVALIISA ORUPOLD, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!