Uutiset

BB-Iida julkaisi sinkun: omakohtainen tarina rakkausriidasta!

10.12.2016 15:00

Big Brotherista ja The Voice of Finlandista tuttu Iida Repo on aloittanut musiikkiuransa toden teolla.
Artistinimellä Idé esiintyvä tamperelainen julkaisi viime viikolla ensimmäisen sinkkunsa Sorry. Englanninkielisessä pop-kappaleessa Iida kertoo omakohtaisen tarinan parisuhderiidasta ja anteeksipyytämisestä.


– Kirjoitin biisin, kun olimme poikaystäväni kanssa roadtripillä Euroopassa. Meidän piti olla romanttisesti Italiassa siemailemassa espressoa ja pussailemassa, mutta sen sijaan meille syttyikin kauhea riita. Yhtäkkiä kävelimme molemmat yksin pitkin nupukivikatuja, Iida kertoo.


– Elämässä joskus käy näin, että kovapäiset ihmiset eivät pääse millään irti riitelyn kierteestä.


Kun näytti siltä, että parin lemmenloma oli menossa pilalle, Iida pysähtyi kahvilaan pohtimaan tilannetta.


– Mietin, että tämä riitely on ihan hullua, kun tämä ihminen on elämäni rakkaus. Pyysin tarjoilijalta heti paperia ja kynää. Kirjoitin lainatulla kynällä paperiselle pöytätabletille Sorryn sanat sydämestäni yhdeltä istumalta. 

Löysin supermiehen


Sopimisen jälkeen pariskunnan roadtrip jatkui paremmissa merkeissä, ja Iida tiesi samalla laatineensa debyyttisinkkunsa. Tumma kaunotar on edelleen yhdessä poikaystävänsä kanssa.


– Edellisessä haastattelussa kerroin etsiväni supermiestä, ja nyt sellainen on löytynyt. Suhteen alussa olleet riidat ovat vain vahvistaneet rakkauttamme. Elämme onnellisesti avoliitossa, ja meillä on takana jo yhdeksän ihanaa kuukautta, Iida hehkuttaa.


Espanjassa kiinnostuttiin


Debyyttisinglestä huolimatta Iida ei ole vielä luopunut töistään mainosalan yrittäjänä. Laulajanuraa on silti rakennettu töiden ohessa päämäärätietoisesti. Jazzahtavasta äänestä tunnettu Idé tähtää heti kansainvälisille markkinoille.


– Haluan tavoittaa käsittelemilläni aiheilla mahdollisimman laajan yleisön. Oli hienoa kuulla, että kappaleeni on soinut radiossa jo esimerkiksi Espanjassa. Biisin vastaanotto on ollut loistava, ja lisää materiaalia on tulossa alkuvuonna, Iida kertoo.

 

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!