Maisa Torppa bikineissä.

Axl Smithin salakatselukäräjät alkavat pian: Maisa Torppa asianomistajana!

12.01.2017 07:20

Kohujuontaja Axl Smith saapuu ensi keskiviikkona (18.1.) Helsingin käräjäoikeuteen vastaamaan syytteisiin seksikumppaniensa salakuvaamisesta.

Seiskan tietojen mukaan yksi jutun 32 asianomistajasta on povipommi Maisa Torppa. Hän kertoi jo ennen esitutkinnan valmistumista palkanneensa avustajakseen korkean profiilin juttuihin erikoistuneen oikeustieteen tohtori Kari Uotin.

– En voi tässä vaiheessa valitettavasti kommentoida asiaa, Torppa sanoo Seiskalle.

Kuvaamisesta ei sovittu

Torppa myönsi vuosi sitten keväällä Seiskalle, että hänellä ja Smithillä oli syksystä 2014 kevääseen 2015 kestänyt salasuhde, joka alkoi Tinderissä. Torppa kertoi, ettei Smith ehdottanut hänelle koskaan kuvaamista.

– Ei tullut mieleenkään, että siellä olisi ollut kameroita. Se jäi mieleen, että ennen kuin menimme nukkumaan, Axl kävi aina tietokoneellaan. Hän väitti tekevänsä työjuttuja, mutta se kuulosti tosi oudolta. Kuka alkaa tehdä töitä iltaisin, jos nainen on kylässä?! Torppa mietti tuolloin.

Lisätutkintaa tehdään vielä

Kihlakunnansyyttäjä Yrjö Reenilä nosti Smithiä vastaan syytteet 32 salakatselusta, kolmesta kunnianloukkauksesta ja kahdesta yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä. 

Kihlakunnansyyttäjän pöydällä oli yhteensä 43 esitutkintapöytäkirjaa. Ratkaisematta on vielä yhden tapauksen syyteharkinta, sillä siihen tehdään lisätutkintaa.

– Kahdeksan syyttämättäjättämispäätöstä on tehty ei näyttöä -perusteella. Smith on kiistänyt teot, eikä esitutkinnassa ole ilmennyt syytekynnyksen ylittävää näyttöä. Kaksi jutuista oli myös vanhentunut syytteen nostamisen määräpäivään mennessä, Yrjö Reenilä kommentoi Seiskalle.

Hävitti näyttöä?

Syyttäjän mukaan voi olla, että kaatuneiden juttujen osalta Smith on onnistunut hävittämään näyttöä.

– Onhan se mahdollista tietysti.


.
 

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!