Uutiset

Axl Smith rikkoi hiljaisuuden: Annetaan poliisin hoitaa tämä tutkinta rauhassa loppuun! Lue koko kirjoitus!

17.03.2016 17:44

Juontaja Axl Smith julkaisi hetki sitten pitkän tekstin Facebook-fanisivuillaan liittyen salakuvauskohuun.

- Pitkän harkinnan jälkeen olen päättänyt etten julkaise vastaus-videotani. Tässä on kaikki mitä minulla on sanottavaa tutkintaani liittyen.

Tulin julkisuuteen aiheesta viime viikolla. Tein virheen kun lähdin selittelemään tekojani videolla sen sijaan, että olisin vaan kantanut vastuuni. En toiminut järkevästi, kun julkaisin videon, jossa selittelin tapahtunutta. Sanojani on tämän jälkeen väärinymmärretty ja tulkittu oman mielen mukaan ja tutkinnasta on erittäin paljon väärää infoa lehdissä ja somessa - mutta en aio kaataa lisää bensaa liekkeihin.

Otan täyden vastuun, en syyllistä ketään muuta mistään.

Olen pahoillani teoistani. Pyydän anteeksi asianomaisilta ja heidän läheisiltään, omalta perheeltäni ja läheisiltäni sekä kaikilta, joita asia on koskettanut. Pyydän anteeksi myös yhteistyökumppaneiltani, joille asian julkisuus on aiheuttanut harmia. Koko sydämeni pohjasta haluan sanoa: Anteeksi.

En tule antamaan medialle lausuntoja aiheesta vaan asioin ainoastaan poliisin kanssa tutkintaan liittyvissä kysymyksissä.

Suomi on oikeusvaltio. Annetaan poliisin hoitaa tämä tutkinta rauhassa loppuun ja kohdataan sitten lopputulos.

Tein virheen, myönnän sen ja pyydän anteeksi.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!