Uutiset

Axl Smith kommentoi taas seksikuvauksiaan: Katsokaa kerrosten alle!

30.06.2016 18:04

Kohujuontaja Axl Smith rikkoi vihdoin hiljaisuuden, kun poliisi tiedotti tänään lisätietoja kesän kohupuheenaiheesta, eli Axlin salakuvauskohusta. Tiedotteesta kävi ilmi, että Axlin epäillään näyttäneen videoitaan myös muille.

TAUSTAA: Poliisi: Axl Smith levitti salakuvaamaansa seksimateriaalia – 60 rikosilmoitusta, eikä kaikkia uhreja tunnistettu!

Axl oli valmistautunut poliisin tiedotteeseen, sillä hän julkaisi uudella kotisivullaan lyhyen kirjoituksen englanniksi otsikolla Päivän tulevat otsikot.

– Pysykää vahvana, tukijani, ystäväni ja perheeni. Olen pahoillani, että olen aiheuttanut teille tämän. Tulette lukemaan lisää ikäviä asioita tänään. Toivottavasti teillä on sydäntä nähdä kerrosten alle. En malta odottaa, että tämä asia on selvitetty ja te saatte viimein tietää kaikki faktat. Te ansaitsette sen. Kiitos, että olette ratsastaneet läpi myrskyn kanssani. Rakkautta, Axl, hänen kirjoituksensa kuului suomeksi.

Axl ei siis vieläkään myöntänyt virheitään tai pyytänyt nöyrästi anteeksi uhreiltaan vaan jatkoi onton kuuloista selittelyään.

Asia huomattiin myös blogin kommenteissa.

- Väitätkö, että tämä kaikki on valhetta, Axliltä muun muassa tivataan.

 

 

 

 

 

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!