Katso kuvat!

Aww, näin suloinen oli 18-vuotiaana Idols-kilpailuun osallistunut Antti Tuisku!

Uutiset | 15.02.2017 16:44

Lukuisia Emma-palkintoja rohmunnut Antti Tuisku paljasti tänään Helsingin Musiikkitalolla palaavansa juurilleen. Idols-laulukilpailusta julkisuuteen noussut Antti liittyy ruutuun palaavaan Idolsiin tällä kertaa tuomarina.

Antti osallistui Idolsin ensimmäiselle tuotantokaudella vuonna 2003 ja sijoittui kolmanneksi. Ensimmäinen levy julkaistiin jo seuraavana vuonna ja se myi tuplaplatinaa. Idols-taipaleensa alussa Antti oli vasta 18-vuotias nuorukainen. Tästä on aikaa jo 14 vuotta. 

Antti Tuisku vuonna 2003

Useita suomalaislaulajia julkisuuteen nostanut Idols menestyi Suomessa alun perin seitsemän tuotantokauden verran. Toistaiseksi viimeinen kausi nähtiin MTV3 -kanavalla vuonna 2013. Nyt suosikkikilpailu palaa televisioon uudella kanavalla, kun Nelonen ottaa haasteen vastaan.

- Lähden mukaan tosi suurella innolla. Minun itsenikin on ollut vähän vaikea pitää tätä tietoa salassa, koska on niin vahvasti sellainen fiilis, että ympyrä sulkeutuu. En hirveän pitkään miettinyt, kun sanoin, että haluan olla mukana. Ja nimenomaan, kun pääsen sinne pöydän toiselle puolelle. Tiedän, mitä on olla koelaulutilanteessa ja millainen koko prosessi on kilpailijan näkökulmasta, Antti hehkuttaa tiedotteessa.

- Nyt pääsen etsimään sitä Suomen seuraavaa kovinta pop-tähteä. Onhan tämä minulle ihan mieletön tsäänssi.

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!