Mikael Gabriel etsii muusikoita bändiinsä.

Avoin haku! Räppäri Mikael Gabriel etsii muusikoita bändiinsä!

20.10.2019 16:44

Räppäri Mikael Gabriel etsii Facebook-sivuillaan uuteen bändiin jäseniä.

Varmistaakseni, että saan parhaan mahdollisen jengin, haluan laittaa käyntiin avoimen haun. Tää haku on auki kaikille iältään suunnilleen 18–35v, jotka hallitsee erittäin hyvin kitaran, basson, rummut tai pianon ja on tottunut soittamaan bändissä, Mikael kirjoittaa.

Lue myös: Leijona tilalle! Mikael Gabriel peittää Putin -tatuointinsa MM-voiton kunniaksi – julkaisi Whatsap-keskustelun: ”Juu onnistuu”

Playboy-rakas onnettomuudessa

Kesällä uutisoitiin, että Mikaelin rakas, norjalainen televisiotähti Triana Iglesias joutui äskettäin vakavaan onnettomuuteen. Muun muassa Playboyssa poseeranut povipommi julkaisi Instagramissa otoksen, jossa hän oli sairaalahoidossa.

Lue lisää: Mikael Gabrielin Triana-rakas joutui onnettomuuteen! Makaa sairaalassa letkuissa - kylkiluut murtuivat, maksa vahingoittui

Onnettomuudessa kaunotar oli saanut kovan iskun vatsaansa. Sen seurauksena häneltä on murtunut viisi kylkiluuta ja hän kärsii sisäelinvaurioista pernan ja maksan alueella.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!