fbq
Uutiset
21.02.2017 11:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
Niko ja Sofia Emma-gaalassa 2016
Aviokriisiä läpikäyvän Niko Nousiaisen velkahelvetti paisuu!
Uutiset
21.02.2017 11:00
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi viime viikolla ex-BB-kilpailija Niko Nousiaisen ja bikinikaunotar Sofia Belóur-Nousiaisen aviokriisistä. Asiasta kertoo pariskunnan lähipiiri. Useat eri lähteet ovat kertoneet Seiskalle, että pari harkitsee vakavissaan jopa avioeroa.

Niko on kohdellut Sofiaa koko suhteen ajan kuin prinsessaa mutta saanut juoksupojan roolin. Seiskalle vinkataan, että Sofia on kova komentamaan aviomiestään.

– Niko rakastaa edelleen yli kaiken Sofiaa, mutta näyttää siltä, että suhteessa on vaikeuksia. Niko on ollut valmis tekemään kaikkensa parin suhteen eteen. Hän on ostanut rakkaalleen kalliita lahjoja, vaikka talous on ollut jo pidemmän aikaan kuralla. Suhteen aikana hän on joutunut ulosoton asiakkaaksi, Seiskalle kerrotaan.

Väitteet siitä, että avioliitto Sofian kanssa on tullut Nikolle kalliiksi, ei ole vält­tämättä tuulesta temmattu. Niko on nimittäin parin viime vuoden aikana ajautunut yhä pahempiin talousvaikeuksiin.

Nikon ulosottorekisterissä on pe­räti 15 sivua, ja häneltä karhutaan yli 24 000 euron velkoja. Vuosi sit­ten velkaa oli ”vain” 16 000 euroa.

Nikolta on lipsahtanut voudin karhuttavaksi verojen ja vakuu­tusmaksujen lisäksi muun muassa parkkisakkoja, joukkoliikenteen tar­kastusmaksu ja hammashoitomak­su. Lisäksi eräs pikavippiyritys kar­huaa häneltä liki 1 800 euron saa­taviaan.

Ulosottorekisteri paljastaa, että Nikolla on myös varsin raskas kaa­sujalka. Hän on viime vuosien aika­na saanut toistuvasti ylinopeussak­koja, joista osa on päätynyt ulos­ottoon.

Esimerkiksi elokuussa 2014 Niko kaahasi Heinolassa 134 km/h tut­kaan satasen alueella. Poliisi lät­käisi hänelle 980 euron sakot. Sa­kon suuruutta lisäsi se, että Nikol­la ei ollut auton ajamiseen vaadit­tavaa voimassaolevaa ajo-oikeutta eli ajokorttia.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »