Avioituvat kansanedustaja Hanna Huttunen ja tangokuningas Erkki Räsänen ohjaavat häälahjat hyväntekeväisyyteen – ”Meillä on jo kaikkea!”

Uutiset | 05.07.2020 16:11

Keskustan kansanedustaja Hanna Huttunen, 51, ja vuoden 2001 Tangokuningas Erkki Räsänen, 47, sinetöivät suhteensa muutaman viikon kuluttua.

– Pidämme häät ihan perhepiirissä. Vain lähimmät tutut ja perheenjäsenet on kutsuttu, hyväntuulinen Hanna vahvistaa Seiskalle.

Lue myös: Kesähäät! Tangokuningas ja kansanedustaja naimisiin – yllättynyt morsian Seiskalle: ”Voi hyvänen aika!”

Pariskunta ei peitellyt onneaan vuonna 2019 Sauli Niinistön isännöimällä Itsenäisyyspäivän vastaanotolla.
Pariskunta ei peitellyt onneaan vuonna 2019 Sauli Niinistön isännöimällä Itsenäisyyspäivän vastaanotolla.

 

He tapasivat alkusyksystä 2018. Kihlat vaihdettiin loppuvuodesta 2019. He ovat asuneet jo tovin isohkossa omakotitalossa Outokummussa.

Nyt on aika ottaa suhteessa suuri askel ja sanoa ”tahdon”. Pariskunta tekee sen Kaavin kauniissa kivikirkossa heinäkuisena lauantaina.

Lue myös: Kansanedustaja Hanna Huttusen ja tangokuningas Erkki Räsäsen suhde eteni pikavauhtia – railakkaat hääjuhlat luvassa?!

Erkki Räsänen valittiin Tangokuninkaaksi vuonna 2001, jolloin kuningattareksi kruunattiin Mira Sunnari.
Erkki Räsänen valittiin Tangokuninkaaksi vuonna 2001, jolloin kuningattareksi kruunattiin Mira Sunnari.

Onni jakoon

Pariskunta toivoo, että heille suunnattujen kukkien ja pakettien sijaan vieraat ohjasivat lahjarahat suoraan Outokummun seurakunnan tilille.

– Olemme kokeneet, että meillä on jo kaikkea. Haluamme jakaa onneamme myös jollain tavalla eteenpäin, siksi päädyimme antamaan lahjarahat suoraan kirkon kautta apua tarvitseville outokumpulaisille lapsiperheille, Hanna kertoo.

Koronan ja sen tuomien rajoitusten takia tuleva aviopari ei suuntaa häämatkalle ulkomaille eikä matkaile edes Suomessa.

– Katsotaan ihan rauhassa sitten, kun sen aika on. Mitään suunnitelmia emme edes ole ehtineet tekemään, joten kaiken muuttanut korona ei asiaan vaikuttanut, tuleva morsian kertoo.

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Erkin albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!