fbq
Uutiset
21.02.2018 14:40
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Matti Matikainen
Cris Owen menetti kotinsa ja rahansa.
Avioerolla karmeat seuraukset kohumanageri Cris Owenin, 58, elämään – kaksi sydänkohtausta ja tyly riita rahasta: Menetin kotini ja rahani!
Uutiset
21.02.2018 14:40
Teksti: Kalle Kangas|Kuvat: Matti Matikainen

Malli Janina Frostellin ja laulaja Miisan managerina tutuksi tullut Cris Owen avioitui ruotsalais-norjalaisen muusikon Linda Dalen, 39, kanssa elokuussa 2014. Vain runsas kaksi vuotta häistä, Cris meilasi avioeropaperit Lindalle.

Lue lisää: Kohumanageri Cris Owen, 58, jätti vaimonsa sähköpostitse: Lindalla oli jo uusi mies kiikarissa!

Eron jälkeen Cris sai sydänkohtauksen ja lyyhistyi kotipihalleen, jonka takia hän joutui teho-osastolle yli kahdeksi viikoksi.

Lue lisää: Kohumanageri Cris Owen viikkokausia teho-osastolla: Avioerosta kaksi massiivista sydänkohtausta – ”Olin kuolla kotipihalleni!”

Toivuttuaan ensimmäisestä massiivisesta sydänkohtauksesta Cris sai toisen kesällä 2017.

– Koko viime vuosi meni ihan sumussa, se on kuin tasainen viiva sydänmonitorissa. Minulla ei ollut voimia olla yhteydessä ystäviini eikä miettiä mitään. Komplikaatioiden vuoksi jouduin sairaalaan useaan kertaan vielä loppuvuonnakin.

Lue myös: ”Kadutti jo kolme päivää häiden jälkeen” - kohumanageri Cris Owen perkaa eronsa syitä: ”Olin tyhmä!”

Crisiä painoi myös riita omaisuuden jaosta ex-vaimon kanssa. Parilla ei ollut avioehtoa, ja Crisin ostama asunto-osake myytiin eron myötä. Crisiä kodin menetys tietysti harmittaa. Molemmat osapuolet ovat myös turvautuneet asianajajiin.

Lue myös: Cris Owen myöntää avoimesti: Vuosien takainen rakkaushaastattelu Linda-vaimon kanssa oli puolihöperöä lemmenlurinaa – ”Kulissia kaikki tyynni!”

– Lakimieheni suosituksesta en voi kertoa kaikkia tapauksen käänteitä julkisesti, mutta olen tarvittaessa valmis viemään kiistan oikeuteen. Minulla on vahva tunne, että olen elättänyt Lindaa. Minulla oli hyvä elämä, ennen kuin tapasin hänet: rahaa pankissa ja oma asunto, Cris muotoilee.