Hyppää pääsisältöön
Noora Karma rakastaa miestään, vaikka jätti erohakemuksen.

Avioeroa hakenut Noora Karma paljastaa - suhteessa yllätyskäänne: Olen todella rakastunut Janiin!

Mentalisti Noora Karma, 42, on nauttinut lomastaan vierailemalla muun muassa Neste Rallissa Jyväskylässä. Lepotauon jälkeen Nooraa odottaa paluu esiintymislavoille.

– Olemme lomailleet lasten kanssa sekä Kalajoen-mökillämme että Espanjassa. Vanhemmillani on ollut asunto La Zeniassa jo 25 vuotta, joten sinne on helppoa lähteä lomalle. Kotona olemme käyneet vain pyörähtämässä. Ihan kiva, että arki alkaa jälleen, Noora kertoo.

Lue myös: Lapset ovat nähneet isäänsä kerran 1,5 vuodessa – Noora Karma hämmästelee: ”Ei olisi tullut mieleenkään, että Alfonso katoaa lähes täysin!”

”Liian suuret ristiriidat”

Noora avioitui Jani Strömsholmin kanssa viime kesänä. Tänä keväänä hän jätti yksin avioerohakemuksen käräjäoikeuteen.

– Meillä on harkinta-aika menossa, mikä on tosi hyvä juttu. Olen ollut kevään vuorotellen surullinen ja vihainen, Noora sanoo liikuttuneena.

Noora ja Jani Strömsholm avioituivat viime syksynä. – Olen edelleen todella rakastunut Janiin. Toivottavasti liittomme ei pääty eroon, siihen tähdätään, Noora Karma kertoi Seiskalle Neste Rallissa.
Noora ja Jani Strömsholm avioituivat viime syksynä. – Olen edelleen todella rakastunut Janiin. Toivottavasti liittomme ei pääty eroon, siihen tähdätään, Noora Karma kertoi Seiskalle Neste Rallissa.

Lue myös: Noora Karma avaa jättämäänsä avioerohakemusta Facebookissa: "Toivomme sydämistämme, että voisimme jatkaa elämää vielä yhdessä... Ero on aivan viimeinen ratkaisu"

Hän ei halua kertoa tarkkaan, miksi päätyi jättämään erohakemuksen.

– Liian suuret ristiriidat ajoivat asiat tähän pisteeseen, ja erohakemuksen jättö oli pitkän harkinnan tulos. Eroa haetaan painavista syistä, ja todellakin toivon, että harkinta-aika auttaa selvittämään asiat niin, että voimme olla yhdessä.


Teksti:
Katja Lintunen
Kuvat:
Citroën Suomi ja Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!