Hyppää pääsisältöön
Ilona ja Sami aikovat tehdä yhdessä ulkomaanmatkoja.

Avioero lähensi Sami ja Ilona Hedbergiä – ex-pariskunnalla yllättäviä suunnitelmia: ”Aiomme tehdä yhdessä ulkomaanmatkoja!”

Stand up -koomikko Sami Hedbergistä eronnut Ilona Hedberg, 35, saapui viime viikon perjantaina BilleBeinon uuden malliston lanseerausbileisiin Casino Helsinkiin. Sami tai Ilona eivät ole juurikaan kommentoineet avioeroaan tammikuun lopussa julkaisemansa somepäivityksen jälkeen. Siinä he kertoivat yhteisesti suhteensa päättyneen.

Lue myös: Sami Hedbergistä eronnut Ilona Hedberg tilittää ensi kertaa avioerostaan: Sami on luvannut huolehtia minusta!

– Eropäätös ei syntynyt päivässä, vaan olimme tehneet jo sen aikaisemmin yhteisymmärryksessä. Kaikki on hyvin, uuden työn trampoliinipuistossa aloittanut Ilona kertoo Seiskalle.

Yhdessä korismatkalle

Vuonna 2013 avioituneet Ilona ja Sami viihtyivät ennen eroa omissa porukoissaan mutta nauttivat myös toistensa seurasta.

– Erosta huolimatta olemme myös jatkossa paljon tekemisissä. Täytyy muistaa, että ehdimme olla yhdessä kymmenen vuotta.

Lue myös: Sami Hedbergistä eronnut Ilona Hedberg paljastaa: Renny Harlin pahoitteli tökeröä iskuyritystään somessa!

Miksi erota, jos viihdytte toistenne seurassa?

– Se on henkilökohtainen päätös. Eroon ei ole yhtä tiettyä syytä tai kolmansia osapuolia. Sen takia pystymme myös jatkamaan hyvinä ystävinä!

Jäätkö kaipaamaan jotain yhteiselämästänne?

– Sami on sanonut, että tulee koko loppuelämän huolehtimaan minusta. Sovimme, että tuemme toisiamme, puhumme tunteista ja otamme tarvittaessa syliin. Olemme pystyneet heittämään vitsiä suhteen päättymisestä.

Lue myös: Eronneet Sami ja Ilona Hedberg julkaisivat uuden, paljonpuhuvan yhteiskuvan eroilmoituksen jälkeen – julkkisystävät tsemppaavat: Voimarutistukset teille!

– Luulen, että tämä on lähentänyt meitä. Aiomme tehdä yhdessä ulkomaanmatkoja, kuten Chicagoon katsomaan Lauri Markkasen peliä.

Oliko Luokkakokous kaiken pahan alku ja juuri, sillä Jaajo Linnonmaa on ainoa, jonka parisuhde voi hyvin?

– En usko, että siellä on tapahtunut mitään kummallista.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!