fbq
Uutiset
28.11.2019 19:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
Emilia ja Valtteri Bottas
Avioehto suojaa F1-tähti Valtteri Bottaksen miljoonat erossa - Emilian tienestit jääneet viime vuosina varsin maltillisiksi
Uutiset
28.11.2019 19:01
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Seiska uutisoi tänään torstaina, että formulakuski Valtteri Bottas ja hänen vaimonsa, entinen ammattilaisuimari Emilia Bottas ovat eronneet. Seiskan tietojen mukaan eroilmoitus tulli Emilialle täytenä yllätyksenä. Valtteri ja Emilia menivät naimisiin kolme vuotta sitten.

Sokkiero! Valtteri Bottas jätti Emilia-vaimonsa!

emilia ja valtteri bottaksen häät

Valtteri ja Emilia ovat tehneet avioehdon. Asialla on merkitystä nyt kun avioliitto on tullut tiensä päähän. Valtterin varallisuus on varsin suuri, sillä brittilehti Daily Mirrorin mukaan hän tienaa yhden F1-kauden aikana noin kuusi miljoonaa euroa. Valtterin rahatilannetta on kuitenkin vaikea arvioida, sillä monen autourheilutähden tavoin hän asuu virallisesti Monacossa. Kyseinen mikrovaltio on tunnettu löyhästä verotuksestaan. 

Rikkoiko uusi imago unelmaliiton?! Eronneiden Valtteri ja Emilia Bottaksen rakkaus roihahti televisiossa!

emilia bottas triathlonissa

Emilian tulot eivät yltä yhtä korkealle. Viime vuonna Emilia tienasi 6 169 euroa. Vuosi 2017 oli Emilialle suotuisampi, sillä tuolloin hän ansaitsi mukavat 41 347 euroa. Vuotta aikaisemmin, 2016, Emilian tulot jäivät 20 443 euroon. 

Emilia Bottas julkaisi tunteikkaan tekstin avioerosta Valtteri Bottaksen kanssa - eron syynä elämäntilanteiden haasteet: "Tiemme ovat vieneet meidät erilleen"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »