fbq
Uutiset
20.12.2018 17:29
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus
sini ariell
Australiaan muuttanut Sini Ariell haluaa Suomen ”rajat kiinni”: Turvapaikanhakijoille sekä maahanmuuttajille rikoskortti - periaatteella ”huti ja ulos”
Uutiset
20.12.2018 17:29
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: Seiskan toimitus

Aviomiehensä kanssa perheen Australiaan perustanut tatuointitaiteilija Sini Ariell avaa blogipäivityksessään ajatuksiaan esimerkiksi maahanmuutosta, turvapaikanhakijoista sekä Suomen valtiosta. Sini itse muutti Australiaan vuonna 2015. 

Hän on listannut postaukseensa useita kohtia, joita hän haluaisi ajaa eduskunnassa. 

Jos asuisin vielä Suomessa, lähtisin ehdolle ensi kevään vaaleihin. Lähtisin näillä kärjillä viemään asioita eteenpäin.

- Suomi irti EU:sta.
- Kansalaisille enemmän päätäntävaltaa yhteisiin asioihin, sekä verotukseen.
- Vanhuksille ja vähävaraisille parempi turva ja tulevaisuus.
- Parempi palkka hoitoaloille.
- Koulutus kunniaan.
- Kovemmat tuomiot henki- ja seksuaalirikoksissa.
- Rajat kiinni ja tarkempi syyni, keillä oikeus tulla maahamme turvaan tai maahanmuuttajina.
- Turvapaikanhakijoille ja maahanmuuttajille koeaika.

"Koeaika ja rikoskortti"

Sinin tiukimmat mielipiteet koskevat erityisesti maahanmuuttoa sekä turvapaikanhakijoita. Kaunottaren mielestä totuus on se, että valtiomme on täysin kykenemätön haalimaan lisää elätettäviä. 

Rajat kiinni pariksi vuodeksi ja maamme omat asiat ensin kuntoon. Suomi on nyt siinä pisteessä, että on aika ottaa aikalisä. Ei enempää turvapaikanhakijoita. Olemme antaneet auttavan kätemme. Meitä suomalaisia on hyvin pieni määrä avustamaan rahallisesti pakolaisvirtaa ja heidän sopeuttamistaan.

Lue lisää: Sini Tarkkinen nai aussirakkaansa: Olin todella surullinen ennen häitä - kuva!

Sini pohtii kirjoituksessaan myös sitä, että maahamme saapuneiden ihmisten henkilöllisyys on selvitettävä, jotta Suomeen jäisivät vain ne, jotka todella ovat turvapaikkaa vailla. Sen lisäksi Sini ottaisi käyttöön koeajan sekä ”rikoskortin”. 

Koeaika, missä on ukaasi henkilölle. On oltava osoitus jonkinlaisesta sopeutumisesta ja halusta olla osa yhteiskuntaamme. Kun koeaika tulee täyteen, lähetämme ne takaisin joilla ei ole minkäänlaista näyttöä yhteiskuntamme yhteisen hyvinvoinnin ja työelämän suhteen, tai henkilöt joilla on rikostaustaa Suomessa koeaikana ollessaan. Ei meidän tarvitse hyysätä seksuaalirikollisia omassa maassamme, omilla veromarkoillamme.

Turvapaikanhakijoille sekä maahanmuuttajille rikoskortti. Periaatteella ”huti ja ulos”. Ei meidän tarvitse hyväksyä rikoksia turvapaikanhakijoilta. Rikoksille eri pisteytys, jonka avulla saadaan päättää rikollisen välitön kotimaahansa palautus, tai muunlainen rangaistus. Koeaika jokaiselle, lähinnä siksi että näemme hieman millaisista henkilöistä on kyse. Rikoksia ei mielestäni kuulu suvaita turvapaikanhakijoilta. Jos turvaa tulet hakemaan Suomesta, saat käyttäytyä sen mukaisesti.

Verotus omantunnon mukaan?

Pienen tyttären äidin mielestä Suomen pitäisi irtautua EU:sta. Sini perustelee ajatuksiaan seuraavasti:

- Olemme osa Eurooppaa, mutta en usko, että EU:lla on enää mitään annettavaa, mitään mitä ilman emme pärjäisi. 

Lue lisää: Vau, Sini Ariell esittelee bikinivartaloaan 10 päivää synnytyksen jälkeen: "Uskoin, että vatsani olisi tyhjä nahkasäkki"!

Verotuksen Sini hoitaisi siten, että jokainen kansalainen saisi päättää vapaasti millaisen prosentuaalisen osan palkastaan hän osoittaisi esimerkiksi sosiaalikuluihin, vanhustenhoitoon, pakolaisiin, koulutukseen, teiden kunnossapitoon, maanviljelijöiden tukemiseen, pientuloisten ja kodittomien auttamiseen, ulkomaiden avustukseen ja niin edelleen. 

Kansanedustajien palkan Sini nipistäisi normaalin kansalaisen tulojen tasolle, jotta eduskuntaa ei voisi pitää tienä äkkirikastumiseen.