Uutiset

Asuntokaupoista 10 000 euron tappio – kohukansanedustaja Mikko Kärnä myi talonsa!

12.06.2020 08:24

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä, 39, työskenteli ennen kansanedustajatyötään Enontekiön kunnanjohtajana. Hän osti sieltä kulttuurihistoriallisesti arvokkaan talon 128 000 eurolla Miia-vaimonsa kanssa vuonna 2012.

Lue myös: Kohukansanedustaja Mikko Kärnä maksoi hulppeasta omakotitalostaan 128 000 euroa – kuva!

Pari kuitenkin päätyi viime vuonna hakemaan avioeroa 11 vuoden yhteiselon jälkeen. Seiskan tekemän selvityksen mukaan kansanedustaja on toukokuun lopussa myynyt talon 118 000 eurolla, joten talokaupoista tuli 10 000 euron tappio.

Mikon puinen avioerokoti on Enontekiöllä kulttuurihistoriallisesti arvostettu kohde.
Mikon puinen avioerokoti on Enontekiöllä kulttuurihistoriallisesti arvostettu kohde.

 

Lue myös: Kohukansanedustaja Mikko Kärnä herätti paheksuntaa Enontekiön kunnanjohtajana – ”Eläväinen vilperttipoika!”

Enontekiöllä on ihmetelty, miksei Mikon talo ollut julkisesti myynnissä. Taloa arvostetaan paljon paikkakunnalla, joten Mikon olisi uskottu saavan siitä jopa paremman hinnan. Talojen hinnat ovat kunnassa ikävästi laskussa, sillä kyseisestä talosta pyydettiin vielä 10 vuotta sitten yli 200 000 euroa.

Lue myös: Mikko Kärnän pikkujouluista nousi iso kohu Enontekiöllä – ”Kiellettiin puhumasta asiasta!”

Enontekiöltä kerrotaan, ettei Mikko ole käynyt enää paikkakunnalla. Seiska paljasti hiljattain, että kohukansanedustaja oli lähetellyt kikkelikuvia naisille ja järjestänyt kunnanjohtajana ollessaan irstaita pikkujouluja.

– Kylänraitilla ovat juorujen aiheet hiljentyneet, kun Kärnä ei enää pörrää paikkakunnalla. Kaihoisasti niitä hänen aikojaan täällä muistellaan, Seiskalle hekotellaan.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Jarno Kuusinen ja Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!