Äskettäin äidiksi tullut ex-missi Maija Kerisalmi, 27, poisti somesta kuvat lapsensa isästä - avautuu uudesta elämäntilanteestaan: "Emme tällä hetkellä asu oikein missään"

Uutiset | 29.12.2020 18:02

Vuoden 2013 Miss Suomen 1. perintöprinsessa Maija Kerisalmi, 27, on elokuussa syntyneen pienen vauvan onnellinen tuore äiti.

Maija kertoo vauva-arjen alkaneen uusista asumiskuvioista huolimatta mallikkaasti.

- Kaikki on oikein hyvin, ei oikeastaan mitään ihmeellistä. Vauva on kiltti ja helppo, vaikka toki yöllisiä heräilyjä on. Elämä ei ole kuitenkaan hirveästi muuttunut, olen tehnyt ihan samoja asioita kuin aiemminkin. Pikkuinen on sitten kulkenut mukana, Maija fiilisteli Seiskalle.

Lue myös: Missikaunotar Maija Kerisalmesta tuli äiti: ”Mitkään sanat ei riitä kuvailemaan tätä tunnetta” - katso iloinen perhekuva!

Taustalla on kuitenkin meneillään muuttorumba. Maijan ja pienokaisen oli tarkoitus muuttaa jääkiekkoilijamiehensä Tomi Iso-Mustajärven, 28, uuden pestin takia Slovakiaan, mutta miehen visiitti jäikin vain noin kuukauden mittaiseksi.

- Tilanne oli Slovakiassa muutenkin vähän huono koronan ja ulkonaliikkumiskieltojen takia, niin muutto ei alun perinkään ollut täysin varmaa. Nyt isi tuli kuitenkin takaisin kotiin ja on ihan onnensa kukkuloilla vauvan kanssa, Maija kertoo.

Aiemmin Tomi pelasi SaiPassa, mutta mies purki omasta aloitteestaan sopimuksen marraskuussa. Ei ole siis varmaa, onko miehellä voimassa olevaa sopimusta tälle kaudelle.

Lue myös: Liigakiekkoilijan kanssa seurusteleva missi Maija Kerisalmi: "Haaveilen ensimmäistä kertaa naimisiin menemisestä!"

Pari ehti jo kuitenkin jättää Lappeenrannan taakse ja tällä hetkellä he asuvat väliaikaisesti maalaismaisemissa.

- Emme tällä hetkellä asu oikein missään. Tämmöistä muuttoahan tämä on ollut. Ensi kuussa pääsemme onneksi muuttamaan omaan asuntoon Tampereelle, ettei tarvitse pyöriä muiden nurkissa.

Maija ja Tomi ovat molemmat alunperin lähtöisin Tampereelta, joten tiedossa on paluu tuttuihin maisemiin.

Maija oli someseuraajiensa ihmetykseksi kuitenkin hiljattain poistanut Instagram-tililtään kaikki kuvat kumppanistaan Tomista.

Onko teidän parisuhteessanne ollut yllättäen draamaa, vai mikä on syynä yhteisten kuvien poistoon?

- Ei siinä taustalla ole oikeastaan mitään kummempaa. Halusin vain vähän putsata ja siistiä tiliäni, enkä ajatellut kauheasti julkaista lapsestanikaan siellä kuvia. Tällä hetkellä päivitän sinne lähinnä omaksi ilokseni lähinnä ulkoilu ja maisemakuvia. Saattaa olla, että poistan jossain vaiheessa koko Instagramin. Ehkä minulla on päällä sellainen someähky, kaunotar miettii.

Lue myös: Vauva matkalla! Missikisoista tuttu Maija Kerisalmi ja dramaattinen päivitys sairaalasta: Voisi syntyä NYT!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto, Instagram ja YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!