Arttu Harkki ja Inka-rakas avoliitostaan: Postinumero tuotti ongelmia!

Arttu Harkki ja Inka-rakas avoliitostaan: Postinumero tuotti ongelmia!

27.04.2016 13:26

Radiojuontaja Arttu Harkki, 50, juhli hiljattain rakkaansa Inka Lehtiluodon, 34, Gyyli-kampaamon avajaisia. Inkan omistama kampaamo muutti uusiin tiloihin Helsingin keskustassa, ja avajaishumussa pari kertoi Seiskalle parisuhteestaan.

Rakastavaiset ovat nyt seurustelleet kahden vuoden ajan, ja pian ensitapaamisen jälkeen kampaamoalan yrittäjänä työskentelevä Inka muutti Artun Itä-Helsingissä omistamaan puutaloon.

– Aika menee nopeasti, meillä alkaa jo kolmas kesä yhdessä. Avoliittoon muuttamisessa ainoa ongelma oli postinumero, sillä minä olen lännestä ja Arttu idästä. Länsi-Helsingissä sijaitseva asuntoni on meille kaupunkilomakohde ja vaatevarastoni.

– Nykyisessä asunnossa on riittävästi tilaa, mutta jonain päivänä teemme varmasti kompromissin ja muutamme asuntoon, jonka postinumero miellyttää meitä molempia, Inka kertoi liikkeensä avajaisissa.

 

Koiravauva sotkee

Inkan räväkän luonteen lisäksi pariskunnan arkeen vauhtia tuo rakastavaisten yhdessä hankkima yorkshirenterrieri Fredi, joka on tullut hyvin toimeen Artun ennestään omistaman koiravanhuksen kanssa. 

– Koiravauva aiheuttaa toistaiseksi pientä sotkua, mutta yritämme kasvattaa siitä yksilön, joka ei rikkoisi paikkoja. Arttu kouluttaa Frediä vanhalla tottumuksella, ja minä seuraan sivusta, Inka toteaa.

KUVA: IRIS NUUTINEN

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!