Armi Kuuselan tyttäret: Rakastamme Suomea!

Uutiset | 27.08.2014 18:50

Viime viikonloppuna Suomessa kuhistiin vuoden 1952 Miss Universumin Armi Kuuselan Suomen-matkasta. Missilegenda juhli vierailullaan 80-vuotissyntymäpäiviään ja näytti läheisilleen kotikuntaansa Muhosta.

Armin seurueeseen kuului aviomies Albert Williamsin lisäksi Maaria-sisko, pojat Jussi ja Mikko vaimoineen sekä tyttäret Anna-Lisa ja Eva-Maria lapsiensa Ericin ja Katarinan kanssa.

 

Tyttäret ihastuttivat!

Armin hurmaavat tyttäret Anna-Lisa ja Eva-Maria jaksoivat äitinsä tavoin hymyillä koko pitkän päivän ajan. Siskokset ovat vierailleet Suomessa aiemminkin äitinsä kanssa. Vaikka Armin lapset eivät puhu suomea, he ovat erittäin ylpeitä suomalaisista juuristaan.

– Olen rakastanut Suomea aina. Haluaisin kiittää suomalaisia siitä kuinka ihania he ovat meille olleet aina siitä saakka, kun olimme pikkutyttöjä. Tämä vierailu on ollut erittäin koskettava meille ja etenkin äidillemme, Anna-Lisa sanoi liikuttuneena.

– Äitimme on suosittu myös toisessa kotimaassamme Filippiineillä, myös he rakastavat häntä suuresti, mutta suomalaiset hullaantuvat äidistämme vielä enemmän, Eva-Maria pohti.

 

Suomi hurmaa!

Lapsuutensa Filippiineillä viettäneet siskokset kertovat nauttivansa Suomen kauniista luonnosta ja suomalaisesta ruoasta.

- Meillä on maailman paras äiti, joka valmisti usein suomalaista kotiruokaa. Varsinkin jouluisin söimme aina laatikkoruokia ja kinkkua, Anna-Lisa kertoo.

Suomen ilmainen koulutusjärjestelmä aiheutti ihmetystä sisaruksissa.

- Maailmanlaajuisestikin puhutaan siitä, kuinka suomalainen koulutus on maailman parasta. Vasta tällä vierailulla ymmärsin, että opiskelu Suomessa on ilmaista. En voi ymmärtää kuinka on mahdollista, että kaikki saavat käydä koulua ilmaiseksi, Anna-Lisa ihmettelee.

 

Lisää Armi Kuuselan koskettavasta vierailusta voit lukea tuoreimmasta Seiskasta!

 

KUVAT: MARKKU RUOTTINEN

Teksti:Mira Sharma
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!