Arman Alizad pelaa kotonaan mieluummin pleikkaria kuin riehuu somessa.

Arman Alizad tappoi Titmeisterin: Ajan mieluummin tankilla!

16.12.2016 06:10

Televisiotuottaja Arman Alizadin viime vuosien henkilökohtaisen elämän vastoinkäymiset ja maailmalla nähdyt ihmiskohtalot ovat muuttaneet häntä pysyvästi. Uudet arvot korvasivat miehen, joka tunnettiin aiemmin provokatiivisena, somessa loukkauksia laukovana snobina.

– Se mustavalkoinen, päätään aukova elitisti-Arman oli ihminen, jolla ei ollut mitään hajua maailman toisesta puolesta. Ajattelin ennen, että jotkut ihmiset ovat narkkareita tai työttömiä, koska he ovat laiskoja. Työni on muuttanut maailmankuvani, ja olen oppinut kunnioittamaan muita ihmisiä. Onneksi tajusin, että olen suurin kapula omissa rattaissani, Arman tunnustaa.

Havahtumisen jälkeen Twitterissä käsitteeksi muodostunut Titmeister-nimimerkki on hiljentynyt. Nykyään Arman on somessa vain seuraaja eikä kohujen aiheuttaja.

– Tuhlaisin omaa aikaani, jos menisin sinne huutamaan. Kun katsoo Facebook-fiidissä, miten ihmiset riitelevät jostain homeopatiasta päivätolkulla, muistaa miten helvetin kuluttavaa se on. Ei minulla ole enää energiaa sellaiseen. Pelaan mieluummin 
Battlefieldiä ja ajan tankilla.

 

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Ari Lahti

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!