fbqArman Alizad paukuttaa isoja voittoja: sijoittaminen kuitenkin takkuaa! | Seiska
arman alizad

Arman Alizad paukuttaa isoja voittoja: sijoittaminen kuitenkin takkuaa!

Uutiset | 02.12.2016 12:07

Arvostettu televisioesiintyjä Arman Alizad, 45, on paiskinut viime aikoina hillittömästi töitä. Kahden vuoden aikana hän on esimerkiksi tehnyt neljä tv-sarjaa ja julkaissut kirjan Riisuttu Suomi. Yhteiskunnallisia aiheita käsittelevä toimittaja on ollut myös kysytty puhuja.

Työmäärä on kantanut hedelmää. Armanin kesällä 2014 perustama tuotantoyhtiö Armanin Maailma Oy teki kahden vuoden aikana voittoa 440 000 euroa. Vuonna 2015 liikevaihtoa syntyi lähes 700 000 euroa.

Puolen miljoonan varat

Armanin Maailma Oy:llä on osakepääoma mukaan luettuna varoja yli puoli miljoonaa. Tilinpäätöksen perusteella Arman ei ole vielä sijoittanut yritystoiminnasta syntyneitä tuloja mihinkään.

– Olen miettinyt sijoittamista, mutta en ole vielä ehtinyt tehdä asialle mitään. Olen vain painanut sata lasissa duunia. Tulevaisuuden kannalta olisi hyvä pohtia, miten varat käytetään hyödyllisesti, Arman myöntää.

Osingot ainoa palkinto

Yrittäjä ei ole toistaiseksi palkinnut itseään huikeasta menestyksestään. Ainoa konkreettinen korvaus pitkistä työpäivistä on yhtiön omistajalleen maksama 15 000 euron osinko.

– Olen tehnyt jatkuvasti työ- ja kuvausreissuja sekä valtavasti puhujakeikkoja. Tämän lisäksi yhtiöni on tuottanut kolme todella isoa tv-tuotantoa. Tänä vuonna on jäljellä vielä pari kuvauspäivää ja luentoa, joiden jälkeen minun on pakko huilata.

– On aika pysähtyä ja miettiä, mitä olen saanut aikaan, Arman sanoo.

Räätälinhommat jäivät

Armanin voittokulku alkoi vuonna 2009, kun hän teki jo kulttimainetta nauttivan Kill Arman -sarjan. Taistelulajien ympärille nivoutuneen matkailusarjan jälkeen Arman on ollut ruudussa jatkuvasti.

Tv-suosion kasvaessa Arman joutui jättämään työnsä vaatturimestarina. Räätälinhommia hän ei ole tehnyt kolmeen vuoteen.

– Nykyinen ala on toki kannattavampaa kuin käsityöläisen ammatti. En kuitenkaan osaa ajatella tätä työnä. Tämä on minulle intohimo, ja varmasti siksi olenkin jaksanut tehdä niin paljon, Arman miettii.

 

Teksti:Juha Nurmi
Kuvat:Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!