Arman Alizad poseeraa Seiskalle

Arman Alizad palkittiin sotaveteraaniliiton ansiomitalilla: Suomi antoi minulle ja perheelleni turvan, jota oma kotimaani ei voinut antaa!

22.09.2017 15:30

Toimittaja tv-persoona Arman Alizad vastaanotti tänään Sotaveteraaniliiton ansiomitalin veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä.

Kunnianosoitus on suuri eikä Arman ota sitä kevyesti. Hän avasi tuntojaan sosiaalisessa mediassa, jossa hän kertoo Suomen antaneen hänelle ja perheelleen turvan, jota Armanin oma kotimaa ei ikinä voinut tarjota.

- Minun isovanhempani tulivat Suomeen 60-luvulla ja itse muutin tänne vuonna -80. Suomi on antanut mulle ja mun perheelle turvan, lämpimän peiton ja uuden mahdollisuuden. Niitä asioita, mitä synnyinmaani ei meille antanut. Olen tästä ikuisesti kiitollinen. Mä oon matkustanu ja nähny niin paljon, että voin kokemuksesta sanoa, että Suomi on lähes millä mittarilla tahansa Maailman paras maa, tää on paratiisi.

Armanin isovanhemmat saapuivat Suomeen 60-luvulla ja hän itse 20 vuotta myöhemmin. Arman on käynyt koulunsa ja armeijan Suomessa. Hän kokee, että hänen velvollisuutensa on ylläpitää ja puolustaa Suomea ja suomalaisuutta kaikin tavoin.

- Isänmaallisuus tarkoittaa mulle vapautta, veljeyttä ja yhdenvertaisuutta. Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle. Se tarkoittaa avoimuutta ja heikoimpien puolustamista. Meidän kaikkien suomalaisten velvollisuus on rakentaa Suomelle sellainen tulevaisuus, mistä elämänsä uhranneet voisivat olla ylpeitä.

Juuri palkittu mies haluaakin kiittää sotavetraaniliittoa suunnattomasta kunniasta.

Kiitän sotaveteraaniliittoa tästä suunnattomasta kunniasta, mikä minulle on tänään suotu ja lupaan tehdä jatkossakin kaikkeni nostaakseni Suomelle tärkeitä asioita kaikkien nähtäväksi, niin että tärkeistä asioista ei vaiettaisi. Minä rakastan tätä maata, sen ihmisiä, kieltä ja kulttuuria. Näitä kaikkia asioita, on hyvä vaalia.

 

 

Sain äsken yhden suurimmista kunnioista, mitä minulle on Suomessa koskaan annettu. Minulle myönnettiin sotaveteraaniliiton 60-vuotispäivien aattotilaisuudessa veteraanityön päämäärien ja isänmaan eteen tehdystä työstä sotaveteraaniliiton ansiomitali. Minun isovanhempani tulivat Suomeen 60-luvulla ja itse muutin tänne vuonna -80. Suomi on antanut mulle ja mun perheelle turvan, lämpimän peiton ja uuden mahdollisuuden. Niitä asioita, mitä synnyinmaani ei meille antanut. Olen tästä ikuisesti kiitollinen. Mä oon matkustanu ja nähny niin paljon, että voin kokemuksesta sanoa, että Suomi on lähes millä mittarilla tahansa Maailman paras maa, tää on paratiisi. Mä en oo syntynyt täällä, mutta olen kasvanut täällä, käynyt koulun ja armeijan täällä ja koen, että on minun velvollisuuteni ylläpitää ja puolustaa Suomea ja suomalaisuutta kaikin tavoin. Isänmaallisuus tarkoittaa mulle vapautta, veljeyttä ja yhdenvertaisuutta. Se tarkoittaa uskollisuutta tälle maalle ja suomalaiselle elämäntavalle. Se tarkoittaa avoimuutta ja heikoimpien puolustamista. Meidän kaikkien suomalaisten velvollisuus on rakentaa Suomelle sellainen tulevaisuus, mistä elämänsä uhranneet voisivat olla ylpeitä. Suomi on vapaa maa ja veteraanit ovat syy Suomen vapaudelle. He ovat meidän kansallissankareitamme. Minä toivon, että jokainen suomalainen ymmärtäisi tämän. Ymmärtäisi, että ne asiat, mitä pidämme täällä itsestäänselvyyksinä, ovat asioita, joista on maksettu kallis hinta. Kiitän sotaveteraaniliittoa tästä suunnattomasta kunniasta, mikä minulle on tänään suotu ja lupaan tehdä jatkossakin kaikkeni nostaakseni Suomelle tärkeitä asioita kaikkien nähtäväksi, niin että tärkeistä asioista ei vaiettaisi. Minä rakastan tätä maata, sen ihmisiä, kieltä ja kulttuuria. Näitä kaikkia asioita, on hyvä vaalia. Kiitos! Arman Alizad

Henkilön Arman Alizad (@armanalizad) jakama julkaisu


 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!