fbq
Uutiset
22.06.2011 09:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Arkistojen Aarre: Viidakon Ykä Paavo Arhinmäki riehui fudismatsissa - KUVAT!
Arkistojen Aarre: Viidakon Ykä Paavo Arhinmäki riehui fudismatsissa - KUVAT!
Uutiset
22.06.2011 09:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Urheilu- ja kulttuuriministeri Paavo Arhinmäki sammui Sotshissa leijonien pronssijuhliin.

KATSO MYÖS: Tänne Arhinmäki sammui Sotshissa!

Ministeri Arhinmäki hämmästytti käytöksellään myös San Marinossa Suomen jalkapallomaajoukkueen EM-karsintaottelussa 3. kesäkuuta 2011.
 

Paavo Arhinmäki San Marinossa

 

"Hilpeästi huppelissa!"

ippikseen ja college-paitaan sonnustautunut puoluepomo ilmestyi katsomoon noin puoli tuntia ennen matsin alkua muiden suomalaisten kannattajien tavoin. Arhinmäki oli liikenteessä miesporukalla.

- Paavo taisi olla iloisessa huppelissa, mutta siitä huolimatta hän jaksoi jutella vapautuneen rennosti muiden suomalaisten kanssa. Hönössäkin hän antoi käsipäivää ja keskusteli kuin kansanmiehen kuuluukin, jalkapallofanit kehuvat.

 

Paavo Arhinmäki riehui jalkapallomatsissa San Marinossa

 

Rimpuili aidalla!

Kun Mikael Forssell tykitti Suomen voittomaalin ensimmäisellä puoliajalla, Arhinmäki ei ollut pysyä nahoissaan vaan johtoasemasta innostuneena hyppäsi parimetriselle aidalle, joka erottaa katsomon pelikentästä.

 

Paavo Arhinmäki putosi aidalta San Marinossa- Paavo putosi selälleen aidalta pahan näköisesti, mutta selvisi onneksi ilman suurempia vammoja.

 

Paavo Arhinmäki putosi aidalta San Marinossa- Kyynärpää hänellä taisi aueta, mutta hänet autettiin nopeasti takaisin jaloilleen, Seiskalle kerrattiin uhkaavalta näyttänyttä rimpuilua.

 

Paavo Arhinmäki putosi aidalta San Marinossa

 

"Paavo pääministeriksi!"


Paavo intoutui myös huudattamaan katsomon edessä suomalaisfaneja Suomi-Suomi-huutoihin ja saikin yleisön mukaan kannustuksiin.

- Kun osa suomalaiskatsojista alkoi huutaa "Paavosta seuraava pääministeri!" hän näytti, että moiset huudot on syytä lopettaa, katsomosta hihitellään.

 

KATSO MYÖS: Julkkikset kettuilevat ministerille: Sammuiko ensin Arhinmäki vai olympiatuli?