Uutiset
Katso kuvat!

Apua, hiustyyliä vaihtanut Johanna Tukiainen sortui karmeaan kuvankäsittelymokaan - katso!

02.10.2017 14:11

Viihteen monitoiminainen Johanna Tukiainen keikkailee parhaillaan Turkin Alanyassa. Aurinkorannikolla on viime päivinä sattunut ja tapahtunut.

Voi ei, Tuksu! Johanna Tukiaisen selvät päivät päättyivät karusti Alanyassa: ryyppäsi rutosti, ei maksanut juomisiaan – kuvat!

Johanna Tukiainen myöntää sortuneensa ryyppäämään: Retkahdin, koska Turkista ei saa alkoholitonta siideriä!

Ryyppäämään retkahtaneelta Johanna Tukiaiselta uskomaton selitys - mitä Veijo-kihlattu piilotti matkalaukkuun? ""Paholaisen vale!"

Nyt Johanna on vaihtanut myös hiustyyliään ja luopunut pitkistä ruskeista kiharoistaan.

- Takaisin blondiksi! Oma tukkani, hän hehkuttaa julkisessa Facebook-päivityksessään.


- Nyt olen enemmän julistemainoksienkin näköinen, kohublondi julistaa.

Ilmeisesti Johanna pahoitti mielensä Seiskan viime viikolla julkaisemasta jutusta, jossa ihmeteltiin, kuinka erilaiselta hän näyttää keikkajulistessaan ja luonnossa.

LUE MYÖS: Johanna Tukiainen julkaisi rehellisen kuvan Alanyasta: tältä Tuksu näyttää keikkajulisteessa - ja todellisuudessa!

Todellisuudessa kysymys ei kuitenkaan ollut hiustyylistä, vaan photoshopista, jota Johanna käyttää some-postauksissaan varsin roimalla kädellä.

Tuoreimmassa Facebook-kuvassa viihdetaiteilija näyttää yhtä blurratulta kuin keikkajulisteessaan, sillä kuvaa on käsitelty niin paljon, että kohublondin korvakäytäväkin on kadonnut!

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!