Hyppää pääsisältöön
Apocalyptica-Perttu iski kohumissin – häät ensi keväänä!

Apocalyptica-Perttu iski kohumissin – häät ensi keväänä!

Apocalyptica-yhtyeestä tunnettu sellisti Perttu Kivilaakso, 38, on seurustellut jo pitkän tovin missiympyröistä tutun tummaverikön kanssa. Seiskan selvityksessä on paljastunut uuden rakkaan olevan Johanna Ahlbäck, 28, joka muistetaan vuoden 2013 Miss Suomi -finaalista.

Vuoden 2013 Miss Suomi -kiertueella Johanna nousi otsikoihin huulitäytteiden takia. Johanna kiisti aluksi huulten korjailun mutta myönsi asian lopulta. Hän kertoi, että hyaluronihapon käyttämisen syynä oli vakava allerginen reaktio, joka vaikutti huulten ulkonäköön negatiivisesti.

 

 

Ostivat kyläkoulun

Pariskunta on edennyt suhteessaan nopeasti, sillä Perttu kihlasi kultansa helmikuussa. Pian kihlojen jälkeen kaksikko hankki Salon Kiskosta vanhan peräti 400-nelöisen kyläkoulun, josta he ovat remontoineet kesän ajan yhteistä lemmenpesää.

– Rakastuimme taloon, tonttiin, Kiskon kirkonkylän tunnelmaan, luontoon ja historiaan. Olihan se koulu ostettava pois ja pelastettava, sillä se oli päässyt huonoon kuntoon lähinnä ulkopuolelta, Perttu kuvasi keväällä paikalliselle Perniönseudun Lehdelle.

Pertun ja Johannan rakkaus saa sinettinsä ensi vuonna.

– Häät ovat ensi keväänä, Seiskan tavoittama Perttu vahvistaa.

 

Julkkis-exät

Pertulla on ollut aiemminkin silmää naiskauneudelle. Hänet muistetaan pitkästä, osittain myrskyisästä seurustelusuhteesta kohukaunotar Anne-Mari Bergin kanssa. Kuusi vuotta yhdessä ollut pari ehti olla viisi vuotta kihloissa. Se purkautui keväällä 2014.

Johanna puolestaan on heilastellut aiemminkin muusikon kanssa. Vuonna 2010 uutisoitiin Johannan ja Idols-kilpailuista tutun Christian Forssin suhteesta.

 

 


Teksti:
Juhamatti Nieminen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!