Uutiset

Anusta eronnut Maajussi-Lauri hukkuu töihin: Edessä on kiireinen kesä!

31.05.2020 19:02

Viime syksynä Maajussille morsian -rakkausrealityssä seurattiin sydän pamppaillen kutkuttavia käänteitä. Lauri Haukka kävi tuolloin Turun saaristossa kovaa kamppailua morsiusvalinnasta itsensä kanssa.

Lopulta parrakkaan isännän käsikynkkään valikoitui uusikaupunkilainen Anu. Ohjelman päättyessä pariskunnan yhteinen tulevaisuus vaikutti ruusuiselta.

– Olimme yhdessä kuukausia. Yritimme tosissamme rakentaa parisuhdetta, ja meillä olikin mukavaa, mutta yhteistä säveltä ei sitten kumminkaan löytynyt. Ikävä kyllä juttumme päättyi jo alkuvuodesta, Lauri tunnustaa tiluksillaan Seiskalle.

Lue myös: Naantalissa jysähti parisuhdepommi! Maajussi-Laurin ja Anun unelmaliitto säpäleiksi: Työ meni kaiken edelle!

se

"Ero lähti meikäläisestä"

Kolmekymppisestä Laurista välittyi televisiossa suoraselkäinen kuva. Hän jatkaa yhtä rehtiä linjaa myös reportterille puidessaan eron syitä.

– Jossain vaiheessa alkoi tuntua siltä, että tein mieluummin töitä kuin olin hänen kanssaan. Eihän sellainen ole hyvä merkki.

Töistä ei saariston sukutilalla tule puutetta. Lauri tuumaa, että edessä ovat todella kiireiset ajat. Perinteinen maatilatoiminta on tosin ajettu alas, ja historiallisesti arvokkaan sukutilan rakennukset on museoitu. Tiluksilla tarjotaankin nyt tunnelmallisia saaristolaispuitteita juhliin ja kokouksiin. Vuokramökkejäkin on useita.

– Maailma on muuttunut. Ensimmäiseen 400 vuoteen täälläkään ei tuottanut vaikeuksia päättää mitä tehdä, kun oli lehmät navetassa ja viljaa pellolla. Sellainen ei enää välttämättä kannata, varsinkaan saaressa.

Lue myös: Unelmaliitto säpäleiksi! Maajussi-Lauri paljastaa, mitä hänen ja uusikaupunkilaisen Anun välillä todella tapahtui: "Ero lähti meikäläisestä"

ds

Kiireinen kesä

Naantalin saaristossa sijaitsevassa sukutilassa sekä merellisissä yrittäjyysprojekteissa riittää niin paljon puuhaa, ettei sinkkumarkkinoille vapautuneelle Laurille ole tullut tylsää.

– Panostan merirakentamiseen, eli muun muassa ruoppaamiseen ja laitureiden asentamiseen. Nämä kaikki ovat kesäsesonkihommia, joten juuri nyt tekemistä riittää valtavasti.

Lue myös: Nyt tärähtää totuus tiskiin! Maajussi-Laurilla ja Anulla jääkylmät välit: eivät ole enää missään tekemisissä - "Kaveruus ei välttämättä olisi ollut hyvä idea"

– Kyllä tässä täytyy jossain vaiheessa tutkiskella itseään ja pohtia, mikä mahtaa olla homman nimi. Teen kesän kiireiset työjutut alta pois ja mietin sitten uudestaan, alanko etsiä jotakuta rinnalleni.

Saaristolaisyrittäjällä on useampi rauta tulessa. Merirakentamisen lisäksi Lauri omistaa veljensä kanssa vierasvenesataman. Touhukas mies pyörittää myös Naantalissa Vanha Salakuljettaja -rantaravintolaa.

– Edessä on jälleen kiireinen kesä. Mukavaahan se vain on, että töitä riittää, Lauri huikkaa hyvästiksi ja häviää horisonttiin hulppealla pikaveneellään.

sd

Teksti:Eetu Ampuja, Naantali
Kuvat:Timo Korhonen & MTV
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Johanna Tukiainen täräyttää suorat sanat Suomesta ja hehkuttaa Ruotsia: ”Suomalaiset ovat junttikansaa ja kyräilijöitä!"

Katso video!

Johanna Tukiaisen kihlaus oli mennä pahasti pieleen – ei ymmärtänyt Paul-rakastaan!

BB-Valvomo: Minna kommentoi kiusaamiskohua ja välejään Arttuun – otti kantaa kohu-Sinin saamaan ryöpytykseen!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!