Anusta eronnut Maajussi-Lauri ei lämpene Tinderille: Ei täältä saaresta ainakaan morsiota löydy!

28.05.2020 15:42

Viime syksynä Maajussille morsian -rakkausrealityssä seurattiin sydän pamppaillen kutkuttavia käänteitä. Lauri Haukka kävi Turun saaristossa kovaa kamppailua morsiusvalinnasta itsensä kanssa. Lopulta parrakkaan isännän käsikynkkään valikoitui uusikaupunkilainen Anu. Ohjelman päättyessä pariskunnan yhteinen tulevaisuus vaikutti ruusuiselta.

– Olimme yhdessä kuukausia. Yritimme tosissamme rakentaa parisuhdetta, ja meillä olikin mukavaa, mutta yhteistä säveltä ei sitten kumminkaan löytynyt. Ikävä kyllä juttumme päättyi jo alkuvuodesta, Lauri tunnustaa tiluksillaan Seiskalle.

Lue myös: Naantalissa jysähti parisuhdepommi! Maajussi-Laurin ja Anun unelmaliitto säpäleiksi: Työ meni kaiken edelle!

"Ero lähti meikäläisestä"

Kolmekymppisestä Laurista välittyi televisiossa suoraselkäinen kuva. Hän jatkaa yhtä rehtiä linjaa myös reportterille puidessaan eron syitä.

– Jossain vaiheessa alkoi tuntua siltä, että tein mieluummin töitä kuin olin hänen kanssaan. Eihän sellainen ole hyvä merkki.

sd

Anu olisi halunnut jatkaa

Leppoisa Lauri vakavoituu kysyttäessä, olisiko Anu halunnut vielä yrittää elvyttää suhdetta?

– Mahdollisesti. Asiat on kuitenkin tehtävä niin kuin ne on tehtävä, ei siinä mikään auta.

Kovan päätöksen jälkeen Anun ja Laurin tiet erkanivat kenties lopullisesti. He eivät enää pidä lainkaan yhteyttä, eivät edes ystävinä.

– Kaveruus ei välttämättä olisi ollut hyvä idea. Ei tässä mitään vihamiehiäkään olla, mutta ei ystävyyskään mielestäni olisi toiminut, jämäkkä saaristolaisisäntä pohtii.

Lue myös: Unelmaliitto säpäleiksi! Maajussi-Lauri paljastaa, mitä hänen ja uusikaupunkilaisen Anun välillä todella tapahtui: "Ero lähti meikäläisestä"

ds

Merta edemmäs kalaan

Aivan yksinkertaista emännän etsiminen ei Laurin kotikulmilla saaristomerellä ole.

Millainen naistarjonta täällä saaristossa on?

– Ei niitä ehdokkaita ainakaan joka päivä kävele vastaan. Tämä on niin rauhallista seutua, että täytyy varmaan lähteä niin sanotusti merta edemmäs kalaan, Lauri naurahtaa.

– Se on ainakin varmaa, ettei tästä saaresta löydy morsianta. Ennen vanhaan käytiin naapuritilalta hakemassa emäntä, mutta nykypäivänä se taitaa olla kohtalaisen haastavaa!

– Toivon Anulle pelkkää hyvää. Hän on erittäin mukava tyttö, enkä kadu lainkaan päätöstäni valita hänet. Aina ei vain mene niin kuin Strömsössä, Lauri pohtii.

Tinder ei miestä kiinnosta.

– Haluan aloittaa tutustumisen konkreettisemmin kuin viestejä näpyttämällä (Tinderiin). Minua ahdistaa käydä läpi samoja asioita aina uuden ihmisen kanssa.

 

 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Eetu Ampuja, Naantali
Kuvat: Timo Korhonen & MTV

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!