fbq
Uutiset
06.03.2019 17:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Anu Saagim.
Anu Saagimille, 56, jäi luu käteen Viron vaaleissa – hyökkää rajusti valtapuolueita vastaan: ”He ovat kaikki valehtelijoita!”
Uutiset
06.03.2019 17:34
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Ristomatti Ratian pitkäaikaisena puolisona tunnettu tallinnalainen seurapiirikaunotar Anu Saagim ei kuulosta pettyneeltä, vaikka Viron sunnuntaina käydyissä parlamenttivaaleissa jäi vain luu käteen.

Vihreiden ehdokkaana ollut Anu saalisti 608 ääntä, joka ei riittänyt paikkaan parlamentissa.

– Fiilikseni ovat ihan hyvät, koska olin sellaisessa puolueessa, jolla oli tosi vähän mahdollisuuksia, hän kertoo puhelimitse Seiskalle.

Lue myös: Anu Saagim ehdolla politiikkaan Vihreiden puolueesta - vain 101 pääsee mukaan: "Aion olla vallankumouksellinen"

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Anu Saagim on suorapuheinen nainen, joka ei pelkää ottaa osaa myöskään politiikkaan.
Anu Saagim on suorapuheinen nainen, joka ei pelkää ottaa osaa myöskään politiikkaan.

 

Viron suurimpana puolueena on ja pysyy Kaja Kallaksen johtama reformipuolue. Toisena puoluejättiläisenä säilyy Jüri Rataksen kipparoima keskusta.

– Minua on pyydetty mukaan kumpaankin puolueeseen, mutten ole suostunut siihen. Maailmankäsitykseni on sellainen, etten missään nimessä voi mennä mihin tahansa puolueeseen. Varsinkaan keskustaan tai reformiin, Anu sivaltaa ja tykittää heti perään:

– En usko heihin, he ovat kaikki valehtelijoita!

Lue myös: Huhhuh, miltä Anu Saagim näyttää bikineissä – uskoisitko tätä kaunotarta lähes kuusikymppiseksi? Katso seksiä tihkuvat kuvat!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Anu Saagim on suorapuheinen nainen, joka ei pelkää ottaa osaa myöskään politiikkaan.
Anun vaalityö ei tällä kertaa tuottanut tulosta. Näyttävä nainen saatetaan vielä nähdä mukana politiikassa.

 

Huikaisevan pitkäsäärinen julkkisblondi vakuuttaa olevansa tyytyväinen vaalikampanjaansa.

– Siihen meni nolla euroa rahaa. Minulla oli nollakokemus, ja nolla minuuttia aikaa. Lisäksi lähdin mukaan viimeisellä mahdollisella hetkellä, joten kyllä, siihen nähden olen erittäin tyytyväinen.

Lue myös: Näitä asioita Anu Saagim haluaa ajaa politiikassa – luopui kaikista turkiksistaan: ”En kutsu itseäni vegaaniksi”

Vaikka Viron parlamentin, Riigikogun, ovet sulkeutuivat Anulta tulevaksi vaalikaudeksi, hän ei poissulje mahdollisuutta sekoittavansa poliittista soppaa myös tulevaisuudessa.

– Katsotaan, miksei? Why not? Eihän sitä tiedä, Anu pyörittelee.

– Minun pitää puhua sellaisten asioiden puolesta, joihin itse uskon – eli vihreiden. Kaikki turkikset on jo poltettu enkä syö lainkaan lihaa, siksihän olen niin hyvässä kunnossa!