Uutiset
Katso kuvat!

Antti Tuiskun hirsilinna valmistui vihdoin: tässä on sininen lemmenpesä – kuvat!

15.01.2017 21:00

Seiska kertoi jo vuoden 2014 lokakuussa, että Suomen poppikuningas Antti Tuisku, 32, rakentaa hirsitaloa musiikkialalla työskentelevän avopuolisonsa kanssa Järvenpäähän.

Honkarakenteen rakennuttaman komean hirsilinnan piti valmistua vuoden 2015 toukokuuksi - vaan toisin kävi.

Antti Tuiskun työmaa

Rakennustyöt venyivät niin pahasti, ettei Antti vielä toissa jouluna päässyt edes joululöylyihin talonsa takapihalla sijaitsevaan 21,5-neliöiseen saunaan. Tänä jouluna tilanne oli toinen, sillä nyt Antin koti oli viimein valmis.

Seiska vieraili paikan päällä, missä selvisi, että Antti ja hänen avopuolisonsa ovat maalauttaneet talonsa tummansiniseksi.

Antti Tuiskun talo

Korkea aita peittää

Hirsilinna sijaitsee korkean kukkulan päällä rauhallisella omakotitaloalueella. Antti on tarkka yksityisyydestään, ja hänen tonttinsa on ainoita koko alueella, jota ympäröi korkea puuaita. Antti on ilmeisesti myös kova poika saunomaan, sillä hänen kodissaan on kaksi saunaa. Yksi on itse talossa ja toinen takapihalla erillisessä mökissä, jonka terassilta avautuu upea metsäinen maisema. Sauna on puulämmitteinen, ja takaseinustalla seisoo suuri läjä polttopuita.

Lisäksi etupihalta löytyy vielä erillinen, pressulla peitetty polttopuukasa, jossa on niin paljon puita, että niillä sauna lämpiää
varmasti koko talven ajan.

Antti Tuiskun talo

Antti hakkasi lekalla

Antti ja hänen avopuolisonsa ovat olleet mukana rakentamassa hirsilinnaa alusta asti, ja Seiskan toimittajan vieraillessa paikalla pari vuotta sitten Antti oli itse lyömässä hirsiperustuksia lekalla paikalleen. Antti ja hänen avopuolisonsa ovat seurustelleet jo usean vuoden ajan, ja parin hirsilinnakin on puolison nimissä.

Antti ja hänen rakkaansa muuttivat yhteen jo ennen kuin hirsilinnan rakentaminen alkoi. Muutama vuosi sitten Antti antoi Helsingin Lauttasaaressa omistamansa kämpän vuokralle ja muutti rakkaansa luokse idylliseen rintamiestaloon, joka hirsilinnan tavoin sijaitsi kaukana keskustan vilskeestä.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!