Antti Tuisku

Antti Tuisku sai tarpeekseen Helsingistä – väläyttelee vetäytyvänsä kotikonnuilleen: ”Mie uskon, että palaan takaisin Rovaniemelle”

30.08.2018 11:47

Vuonna 2003 Antti Tuiskun elämä mullistui monella tavalla. Ujosta rovaniemeläisestä Siwan kassasta kehkeytyi lähes yhdessä yössä koko kansan tähti sijoituttuaan kolmanneksi Idolsin 1. tuotantokaudella.

Lähikaupan kassakoneen vaihtuessa pääosin pääkaupunkiseudulla pyörivään musiikkibisnekseen myös elinympäristöön tuli muutos. Antti muutti Napapiiriltä Helsinkiin ja suoraan pääkaupungin sydämeen, Ullanlinnan hienostokaupunginosaan.

Tuoreessa elämäkerrassa Antti Tapani (WSOY) kerrotaan Antin asuneen Ullanlinnassa neljä vuotta. Sen jälkeen hän muutti hieman kauemmas keskustasta, Lauttasaareen. 

Lue lisää: Uutuuskirja paljastaa: rahaton Antti Tuisku pyöri kavereidensa nurkissa, ramppasi baareissa ja kaipasi selkääntaputtelua – ”Pää oli ihan myllerryksessä”

– Mitä enemmän tulee ikää, sitä voimakkaammin haluan pois ytimestä, Tuisku kertoo kirjassaan.

"Ei sellasta ole etelässä"

Kuten Seiska on kertonut, nykyään poptähden pyhättö löytyy hulppeasta hirsilinnasta Järvenpäässä. Silti hän vierailee säännöllisin väliajoin kotimaisemissaan Lapissa.

Lue myös: Antti Tuiskun hirsilinna valmistui vihdoin: tässä on sininen lemmenpesä – kuvat!

– Heti kun laskeudun Rovaniemen lentokentälle, mut valtaa rauha. Ei sellasta ole koskaan etelässä. Fiilis on siellä niin erilainen, vaikka olen tehnyt kotona kaikkeni, että se olisi rauhan tyyssija, Antti kuvailee kirjassaan.

– Mie uskon, että palaan takasin Rovaniemelle jossain vaiheessa.

Tuisku myös pohdiskelee kirjassaan, että voisi ostaa Rovaniemeltä asunnon tai rakennuttaa sinne kokonaan uuden talon.

– Ehkä voisin asua osan ajasta siellä, osan täällä.

Lue lisää: Antti Tuisku muistelee uutuuskirjassaan ensikännejään: sisko osti viinaa pulkkamäkeen – ”Kyllä se humalalta tuntui!”

Lue myös: HS: Verissä päin makuuhuoneeseen paennut Antti Tuisku soitti hysteerisenä hätäkeskukseen – kumppani löi lautasella päähän

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!