fbq
Uutiset
30.01.2017 12:40
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Timo Korhonen
Antti Tuisku
Antti Tuisku kännisometuksestaan: En kadu mitään!
Uutiset
30.01.2017 12:40
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Timo Korhonen

Poptähti Antti Tuisku on viettänyt viime viikot hiljaiseloa ja keskittynyt tekemään tulevaa albumiaan, joka ilmestyy joko loppukesästä tai syksyllä.


Antti on kiistatta Suomen suosituin poptähti. Hänen lähes kaksi vuotta sitten julkaistu En kommentoi -albuminsa on edelleen Suomen virallisella listalla kymmenen parhaan joukossa.


- Välillä on epävarmuuden tunteita, pelkoja ja tietynlainen riittämättömyyden tunne. Olen saanut artistina kokea sen, mitä Suomessa voi vain toivoa. Sellaisten jymyjuttujen jälkeen tulee olo, että miten voin ylittää itseni.

- Vaikka uuden levyn tekeminen on ollut suhteellisen leppoisaa, sen alkuvaiheessa oli hetkellisiä paineita, pystynkö tekemään toista noin kovaa levyä, Antti pohtii.


Puhumassa terapiassa


Antti puhui jo viime syksynä julkaistussa Petokesä-kirjassaan epävarmuudesta, joka nousee välillä esiin.


- Tarkastelen omaa päätäni, ja itsekriittisyys ja -tutkistelu on aina ollut minulle vahvaa, mutta nykyään vielä vahvempaa. Käyn itseni kanssa asioita tosi brutaalisti läpi, kun kateuden ja epävarmuuden tunteet nousevat pintaan ja alan vertailla itseäni muihin artisteihin. Käyn niitä tunteita rehellisesti läpi, ja käyn puhumassa terapiassa. Kokonaisvaltaisesti minulla on nyt hyvä olo, Antti kertoo.


Parin vuoden takaisen comebackin jälkeen Antti oli kuin uudesti syntynyt.


- Julkisuuden suhteen nyt olen rennompi. Jos en ole aikaisemmin välittänyt, mitä minusta sanotaan, puhutaan tai kirjoitellaan, nyt tuntuu, että se on  entisestään korostunut.


Kännisnäpit YouTubessa


Antti ilahduttaa fanejaan Snapchat-pikaviestipalvelussa, jonne hän kuvaan paljon videoita.


- Mitkään snäpit eivät kaduta. Olen vain hämmästynyt, miten joku pystyy tallentamaan niitä. Esimerkiksi vuosi sitten Thaimaassa kuvatut kalajalkakylpykännisnäpit ovat päätyneet YouTubeen. Sinne on tehty video, että millainen olen humalassa ja ne ovat suuri hitti. Onneksi en ala humalassa esimerkiksi rähistä, koska se olisi perseestä, Antti nauraa.