Hyppää pääsisältöön
Antti Tuisku

Antti Tuisku juhli saavutuksiaan Levillä: Olin paljussa aamukuuteen asti!

Idolsin tuomari Antti Tuisku, 33, oli juhlimassa tällä viikolla saavutuksiaan levy-yhtiönsä Warner Musicin edustajien sekä biisien kirjoittajien kanssa Levillä.

Lue lisää:ANTTI TUISKUN SOKKI-ILMOITUS – VETÄYTYY JULKISUUDESTA!

Vuonna 2015 ilmestynyt albumi En kommentoi on saavuttanut jo tuplaplatinaa ja tämän vuoden syyskuussa ilmestynyt Anatude-albumi on saavuttanut lyhyessä ajassa platinan.

- Sanoin loppukesästä levy-yhtiölle, että tästä ei pienellä dinnerillä selvitä, vaan haluan viedä kaikki albumeja tekemessä olleet ihmiset pohjoiseen, sillä siellä itse taikakin on tapahtunut. Lähes kaikki kappaleet ovat syntyneet nimittäin pohjoisessa, Antti kertoo Seiskalle. 

Lue lisää:IDOLS-KOLMOSESTA TUOMARIKSI: TÄMÄN NÄKÖISENÄ ANTTI TUISKU LÖI LÄPI TELEVISIOSSA 2003 – MUISTATKO VIELÄ?!

Antin seurueeseen kuului levy-yhtiön poppoota sekä Idolsin tuomaristossa istuva Jurek Reunamäki. Antin kappaleita on ollut myös kirjoittamassa aikoinaan Smak-yhtyeen keulakuvana toiminut laulaja-muusikko Kalle Lindroth. Seurueelle oli varattuna Päivikki Palosaaren Taivaanvalkeat, joka on kahdeksan kilometriä Levin keskustasta sijaitseva lomakylä. 

- Reissun tarkoituksena oli rehellisesti juhlia ja se oli kyllä hyvä nollaus. Taisin lähteä kuuden aikaan aamulla pois paljusta, Antti naurahtaa. 

 

Oli niiiiiiiin kivvaaaaa! @kalle_lindroth @levilapland #taivaanvalkeat #vetäytyminen #välilläpitäämuistaajuhlia

Henkilön Antti Tuisku (@antti_tuisku) jakama julkaisu

 


Teksti:
Jasmin Määttä
Kuvat:
Ari Lahti

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!